معرفی و دانلود کتاب با این کتاب بازار را قبضه کنید + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب با این کتاب بازار را قبضه کنیدsubscriptionAvailable

کتاب با این کتاب بازار را قبضه کنید

این کتاب در پنجاه سال گذشته یکی از مهم‌‎ترین کتاب‌ها در حوزه سرمایه‌گذاری است!

۴.۱ امتیاز(از ۱۰۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب با این کتاب بازار را قبضه کنید

«با این کتاب بازار را قبضه کنید» نوشته جو گرین بلات، کتابی در زمینه بازاریابی و مدیریت کسب‌وکار است. با خواندن این اثر می‌توانید روش‌های درست سرمایه‌گذاری و بازاریابی را بیاموزید، یاد خواهیدگرفت که چگونه بازار سهام را رصد کنید، با دلایل شکست سهامداران، روش یافتن مشتری با قیمت‌های پایین و قبضه کردن بازار نیز آشنا خواهیدشد. بریده ای از کتاب: فرض کنید کتابی خریده‌اید که توصیه اش خریداری سهام مشخصی است. حالا تصور کنید که طی بررسی روزانۀ این سهام، پس از ماه‌ها و حتی سال‌ها عملکردش ضعیف و ضعیف‌تر می‌شود. پس دیگر کافیست. وقت آن رسیده که آن کتاب را دور انداخته، آستین‌ها را بالا بزنید و خودتان سهام‌تان را کنترل کنید. فقط فرض کنید اگر قبل از خرید این سهام، خودتان عملکرد آن‌ها را بررسی کرده بودید آیا حتی مقدار کمی از آن را خریداری می‌کردید؟ در نهایت، تصور کنید اگر بر خلاف عملکرد خیلی بد آن شرکت‌ها، به خواندن آن کتاب‌ها ادامه می‌دادید چه اتفاقی می‌افتاد و چقدر متضرر می‌شدید. اما چرا باید نگران این مسائل باشیم؟

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب با این کتاب بازار را قبضه کنید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببا این کتاب بازار را قبضه کنید
عنوان دیگراین کتاب در پنجاه سال گذشته یکی از مهم‌‎ترین کتاب‌ها در حوزه سرمایه‌گذاری است!
عنوان انگلیسیThe Little Book That Beats the Market

reza

عالی بود دوست داشتم

راضیه
۱۴۰۰/۰۸/۱۱

اطلاعات بسیار مفیدی در زمینه سرمایه و نحوه سرمایه گذاری ارائه میدهد پیشنهاد خوبی است برای بورس و سرمایه گذاری در بورس

iris

آموزنده بود

ali

این کتاب در رابطه با اصول موفقیت در کسب و کار مفید می باشد

احسان عجم
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۰/۲۳

حس میکنم ناشر یا مترجم داره از طریق کامنت مارکتینگ مخاطب رو تو قلاب فروشش میندازه، چون کتاب رو نخوندم امتیاز رو به دلیل همون نکته اول و اینکه حتما باید امتیاز داده بشه سه دادم اونم به دلیل جلد...بیشتر

mohammad ebrahimi
۱۴۰۰/۱۱/۰۹

خیل خب اولش اینقدر تکرار کرد اسامی تشکراتش رو میخواستم فحش بدم نویسندرو !!! اما صبر کن تا مجبور نشی به بازگشت به اسمایی که اول کتاب برده شد تا مثل من مجور بشی دوباره برگردی وبخونی اسمارو البته فقط ی...بیشتر

sanaz

کتاب مفید و جالبی بود.

زهرا

داستان گونه توضیح میده که خیلی خوبه

بریده‌هایی از کتاب

اگر دانش آموز دبیرستان هستید و کسی به شما نزدیک شود – منظورم هرکسی است، هرچقدر هم که اسکوترش گران باشد یا لباس‌هایش شیک به نظر برسد – و بخواهد آدامسش را به قیمت ۲۵ سنت به شما بفروشد، تنها نصیحتی که برایتان دارم این است: این کار را انجام نده! به این دلیل می گویم نه که یک خروار آدامس روی دستتان نماند و اگر بدانید با سرمایه‌گذاری این ۲۵ سنت وقتی به میان سالی برسید ۲۰۰ دلار عایدتان می‌شود، پولتان را برای خرید آدامس از آن فروشنده هدر نمی‌دهید. یا شاید پولتان را برای هیچ چیز خرج نکنید. به جای آن پولتان را پس انداز کرده و در فرصت مناسب سرمایه‌گذاری خوبی انجام دهید. منظورم دقیقاً همین است.
«چیزهایی که نمی‌دانیم ما را به دردسر نمی‌اندازد، بلکه چیزهایی که می‌دانیم برای ما دردسر ایجاد می‌کند.»
shahin
فرمول جادویی، شرکت‌ها را بر اساس یک رتبه‌بندی انتخاب می‌کند. شرکت‌هایی با بازگشت سرمایه بالا و قیمت پایین، به‌عنوان شرکت‌های برتر انتخاب می‌شوند. به طور کلی، این فرمول به ما کمک می‌کند تا (سهام) شرکت‌های با بازگشت سرمایه بالا را با قیمت‌های پایین بخریم.
Sorosh azimi
با رعایت دستورالعمل‌ها اندازه شرکت موردنظر خود را انتخاب کنید (برای مثال، شرکت‌هایی با ارزش بازار بیش از ۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰، بیش از ۲۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰، یا بیش از ۱٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ و...). شرکت‌هایی با ارزش بازار بالاتر از ۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ یا ۱۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ برای سرمایه داران خصوصی مناسب هستند.
Bamdad
ممکن از بعد از دویا سه سال، یا حتی بیشتر، آقای مارکت به نفع شما عمل کند و قیمت‌های مناسبی به شما پرداخت نماید. اما چگونه ممکن است؟ مگر آقای مارکت احساساتی نیست؟ اگرچه در کوتاه‌مدت آقای مارکت تحت تأثیر احساساتش عمل می‌کند، اما در بلندمدت عقل و منطقش بر او غلبه می‌کند.
Bamdad
اما آن دسته‌ای که متقاعد نشدند و ترجیح می‌دهند خودشان سهام شرکت‌های خصوصی را خریداری کنند، باید یک مورد را در نظر بگیرند. حتی تحلیل‌گرهای حرفه‌ای و مدیران مالی هم به سختی می‌توانند سهام شرکت‌های خصوصی را ارزیابی کرده و پیش بینی کنند. برای این افراد، پیش بینی درستِ سهام ۲۰ تا ۳۰ شرکت، حتی دشوارتر است. پس نمی‌تواند برای شما آسان باشد. پیشنهاد من این است که اگر برخلاف تمام این اخطارها هنوز هم می‌خواهید سهام شرکت‌های خصوصی را خریداری کنید
Bamdad
حتی اگر آقای مارکت (شریک فرضی شما به فصل ۴ رجوع کنید) قیمت‌های عجیب‌وغریبی پیشنهاد کند، نمی‌توانیم تشخیص دهیم که کدام قیمت خوب است و کدام بد، اما بهتر است به جای فکر کردن به چیزهایی که نمی‌دانیم بر چیزهایی که می‌دانیم تمرکز کنیم.
در مورد پول هیچ افسانه و معجزه‌ای وجود ندارد!
Bamdad
اولین نکته دربارۀ این بود که با توجه به قیمت پرداختی برای هر سهم، چه درآمدی کسب خواهیم نمود
Bamdad
صندوق‌های پوششی سرمایه‌گذاری کنید. این صندوق‌های سرمایه‌گذاری خصوصی معمولاً برای مشتری‌های خاص ثروتمند اختصاص داده می‌شوند