معرفی و دانلود کتاب آواز داوود pdf + خلاصه رایگان

۴.۵(از ۲ امتیاز)
منوچهر اکبرلو

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آواز داوود

کتاب آواز داوود، نوشته‌ی منوچهر اکبرلو، از مجموعه‌ی عروسک‌ها از بهشت می‌آیند، نمایشنامه‌ای عروسکی درباره‌ی داستان زندگی حضرت داوود پیامبر است.

درباره‌ی کتاب آواز داوود

کتاب آواز داوود، نمایشنامه‌ای عروسکی از زندگی حضرت داوود پیامبر است. حضرت داوود معروف بود که صدای بسیار زیبایی دارد. او نغمه‌های زیبای کتابش را همراه با ساز و با لحن خوش و صدای دل‌انگیزش برای مردم می‌خواند. در کتاب آواز داوود، شاهد این هستیم که هدهد و پرستو درباره‌ی جانشینی سلیمان، پسر داوود با او برای پادشاهی بنی‌اسرائیل صحبت می‌کنند.

کتاب آواز داوود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر دوست دارید یک نمایشنامه‌ی جالب عروسکی بخوانید، کتاب آواز داوود را انتخاب کنید.

درباره‌ی منوچهر اکبرلو

منوچهر اکبرلو در سال ۱۳۴۱ در تهران متولد شد. او نمایشنامه‌نویس، کارگردان تئاتر و پژوهشگر ایرانی است. منوچهر اکبرلو مدرک کارشناسی هنرهای نمایشی و کارشناسی ارشد پژوهش‌های هنری با گرایش تئاتر و سینما را داراست. او از سال ۱۳۵۶ تا کنون به عنوان مدرس دانشگاه، روزنامه‌نگار، منتقد، پژوهشگر، مترجم، نویسنده، ویراستار اشتغال دارد. او همچنین یکی از کسانی است که به نمایش‌های خیابانی بسیار اهمیت می‌دهد. و تا به حال در اجراهای خیابانی بسیاری شرکت داشته است.

بخشی از کتاب آواز داوود

هدهد: برای مردم مهمه چون می‌خوان ببینن حالا که داوود پیامبر می‌خواد پسرش، سلیمان، رو جانشین خودش کنه، آیا اون می‌تونه مثل داوود پادشاهی کنه؟!

پرستو: برای خود داوود چه طور؟!

هدهد: اون اینهمه سال زحمت کشیده تا مردمش بتونن یه زندگی آروم داشته باشن. براش مهمه که اینجور زندگی ادامه پیدا کنه.

پرستو: و برای تو هم مهمه. چون همنشین داوود بودی.

هدهد: و حالا دوست دارم جانشینش کسی بشه مثل سلیمان که، مثل داوود، زبون ما رو بفهمه.

پرستو: حالا خیلی مونده تا شروع مراسم. صبرکن نفسی تازه کنیم. من از راه دوری اومدم پیش تو.

هدهد: می‌دونم زود داریم می‌ریم. اما ذوق‌زده شدم.

پرستو: شاید خیلی‌ها باشن که دوست داشته باشن بعد از اون پادشاه بنی‌اسرائیل بشن.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آواز داوود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آواز داوود

سون یات سن
پرل باک
قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب
گروه پژوهشی انتشارات معید مهر
مجموعه میراث نهایی (کتاب اول، سوگند نقره خون)
جیمز لوگان
تاریخچه و مکاتب سالمندشناسی
پاملا پیتمن براون
طراحی تعامل بین شهروندان و شهرهای هوشمند
هانیه عظیم‌زادگان
کوچه هم باید بختش بلند باشد (جلد اول)
ابراهیم حیدری علی آبادی (آمین)
هوش مالتیپل تیزهوشان ششم
بهنام بناپور
استراتژی بازاریابی دیجیتال
سایمون کینگزنورث
اصول تشخیص و درمان تومورهای ارتوپدی (کمپل 2021 و تاچیان 2022)
حمید ربیعی
سم شناسی دامپزشکی (جلد اول)
رامش سی. گوپتا
مرور و خودآزمونی در طب اورژانس