برای خرید و دانلود کتاب هستی نوشته فرهاد حسن زاده و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
کتاب هستی از مجموعه رمان نوجوان امروز نوشته فرهاد حسنزاده توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای گروه نوجوان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
هستی دختر ۱۲ سالهای است که در آبادان زندگی میکند. او روحیه عجیبی دراد کارهایش اصلا شبیه دخترها نیست و دوست دارد با پسرها فوتبال و بازیهای دیگر پسرانه بکند و با دایی جمشیدش به موتورسواری برود. قصه از زمان جنگ شروع می شود و در این میان رابطه هستی با پدرش هم روایت میشود.
رمان هستی از پرفروشهای کانون، برگزیدهی مخاطبان نوجوان کانون، برندهی نشان لاکپشت نقرهای اولین دوره لاکپشت پرنده، برگزیدهی شورای کتاب کودک، برگزیدهی بهترین فیلمنامهی اقتباسی جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان و برندهی نشان هدهد سفید (جشنواره انتخاب کتاب از سوی کودکان و نوجوانان سراسر کشور) شده و نامزد کتاب سال ایران، جشنواره کتاب کودک و نوجوان کانون و کتاب سال شهید غنیپور بوده است.
همه نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی میتوانند رمان هستی را بخوانند و لذت ببرند
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۲۲۴ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۳۰,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۸/۱۲/۰۶ |
شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۳۹۱-۶۲۴-۴ |
مشاهده همه نظرات (۱۲۹)وای انقدر خوب بود واقعا نمیدونم باید چی بگم 😍 یکی از بهترین کتاب هایی بود که خوندم 😘 بیشتر جاهاش خیلی خنده دار بود 😍 از آقای فرهاد حسن زاده به خاطر نوشتن کتاب به این خوبی و زیبایی تشکر
ها وُلَک خیلی قِشَنگ بود . یک قسمتی از کتاب بود که می گفت جنگ کثیف ترین چیز دنیاست که زیبا ترین آدم ها مهارش می کنن. شخصیت فردی که داستان از زبان او روایت می شود خیلی شبیه به من
کتاب زیبایی درباره یه دختر باروحیه پسرونه بود. من با خوندن هرصفحش لذت بردم. امیدوارم شماهم لذت ببرید.
اگه این کتاب رو نخوانید کل عمرتان به فنا رفته
کتاب هستی از همه لحاظ یک کتاب عالی و بی نقص هست.کتاب هستی بسیار بسیار کتاب خوبی است.درست است کتاب تلخی است و این عادیست چون درباره جنگ است و جنگ کلا تلخ است ولی اتفاقات بامزه و جالبی که