کتاب مادهی تاریک و انرژی تاریک
معرفی کتاب مادهی تاریک و انرژی تاریک
کتاب مادهی تاریک و انرژی تاریک نوشته برایان کلگ با ترجمه واروژان هارطون منتشر شده است این کتاب به ۹۵ درصد پنهان از گیتی میپردازد.
درباره کتاب مادهی تاریک و انرژی تاریک
اصطلاحات ماده تاریک و انرژی تاریک مداوم از زبان اهل فن کیهانشناسی شنیده میشود، ولی عموم مردم شناخت درستی از آنها ندارند. نویسنده این کتاب توانسته است بهخوبی این واژگان را برای افراد عادی تشریح کند. این کتاب به دو بخش تقسیم شده است. بخش نخست به ماده تاریک میپردازد و انواع ممکن آن و همچنین در این بخش به نظریههای گرانش اصلاحشده، که هیچ ذره دیگری را برای ماده تاریک پیشبینی نمیکنند و تنها اصلاحاتی وارد نظریه کنونی گرانـش (نسبیت عـام) مینمایند نیز پرداخته شده است. بخش دوم کتاب بر انرژی تاریک تمرکز دارد. با آنکه شاید ماده تاریک و انرژی تاریک شبیه به یکدیگر به نظر برسند، ولی پدیدههایی کاملاً متفاوت هستند و از آنجایی که هنوز اطلاعات حتی کمتری راجع به انرژی تاریک داریم، نویسنده فهرست کوتاهی از نظریههای موجود را آورده است. این کتاب مختصر است. و این خوب است زیرا خواندن آن را برای خواننده آسان میکند.
خواندن کتاب مادهی تاریک و انرژی تاریک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به کیهانشناسی پیشنهاد میکنیم
کتاب بسیار خوبی بود. مخصوصا بهش دوم که به بررسی تاریخ علم نجوم در راستای نظریه ماده و انرژی تاریک میپردازد.
کتاب خوبیه اما اینکه پی دی افه و نمیشه پرینت گرفت یا رنگ زمینهشو عوض کرد خوندنشو خیلی سخت میکنه و من نتونستم بخونمش مجبور شدم از فیدیبو بخرمش
در صورتی که پیش زمینه مطالعه دراین موارد هم نداشته باشید کتاب خوبیه برای مطالعه. نویسنده در مواردی سوتفاهمات افرادی در مورد علوم باستانی بیان میکنه که مشخصا ایشان هم دچار سوبرداشت از ظاهر کلمات شدند ؛ به زبان کیمیاگران،
واقعا برای من کتاب جذابی بود خیلی کمکتون میکنه دو ستاره کمتر دادم و دلیلش فقط و فقط ترجمه ی خیلی بد و مملو از غلط املایی بود (نظر شخصی)
موضوع که از اسم مشخصه. برای کسانی که میخوان مطالعه در این زمینه ها شروع کنن مناسب نیست بنظرم. خیلی جاها هم در مورد فرایندها وارد جزئیاتی میشه که برای شخص من بنظرم نیازی نبود. البته نکات جالبی داشت که یاد گرفتم. و نکته
کتاب بسیار جالبیست.بعضی از مفاهیم کمی سخته ولی در کل برای افراد علاقه مند با پیش زمینه کم هم میتونه بسار جذاب و سرگرم کننده و اموزنده باشه
این اولین کتابی بود که من خوندم به عنوان شروع مطالعه واقعا برای شروع کتاب خوبی نبود چون بسار نگارش سختی داشت ولی من رو به فیزیک علاقه مند کرد و باعث شد تو ۲ سال ۲۷ تا کتاب با
با سلام و احترام متاسفانه بسیاری از کتابهای موجود در "طاقچه" فرمت پیدیاف است از جمله همین کتاب. خواندن کتاب با فرمت "کتاب الکترونیک" راحت تر و خوشایندتر است. در واقع یک ستاره به کتاب داده نشد بلکه به اپلیکیشن
❤️
و انسانی در این هستی...