کتاب اینفلوئنسر
معرفی کتاب اینفلوئنسر
بریتنی هنسی مدیر ارشد استراتژی اینفلوئنسر و جذبِ استعداد در رسانهٔ دیجیتال هرست مگزینز در کتاب اینفلوئنسر به شما یاد میدهد چگونه در عصر رسانههای اجتماعی برای خود برندسازی شخصی کنید و درواقع چگونه یک اینفلوئنسر باشید. هنسی این کتاب را در سال ۲۰۱۸ برای افرادی منتشر کرد که بسیار در شبکههای اجتماعی فعال هستند و دوست دارند از این راه کسب درآمد کنند و تاثیرگذار باشند.
درباره کتاب اینفلوئنسر
خیلیها فکر میکنند برای کسب درآمدِ بالا بهعنوان یک اینفلوئنسر، باید یک میلیون دنبالکننده داشته باشید اما الزاماً اینطور نیست. اینفلوئنسرهای تماموقتِ زیادی هستند که با ۱۰۰ هزار دنبالکننده و انجام کاری که عاشقش هستند پول خوبی به دست میآورند.
هنسی در این کتاب راههای یک اینفلوئنسر موفق بودن را به کسانی که میخواهند از این راه کسب درامد کنند، آموزش میدهد.
این کتاب برای افرادی نوشتهشده که احتمالاً به یکی از این سه دسته تعلق دارند:
دستهٔ اول: شما کل روز را در اینستاگرام میگذرانید و همانطور که فید۲۱ خود را بالا و پایین میکنید ناخودآگاه عکسهای دیگران را نقد میکنید. با خود میگویید؛ من هم لباس میپوشم، نان تُست و آووکادو میخورم و غروب آفتاب را دوست دارم مگه من چمه؟ بسیار خوب، بگذارید از همان ابتدا برایتان بگویم، چون شروع خوبی است. بخش اول، «تشکیل جامعهٔ خود»، به شما کمک خواهد کرد نامی برای برندتان انتخاب کنید، محتوایی تولید کنید که ارزش دو بار کلیک کردن داشته باشد و به شما نشان میدهد چگونه جامعهای متعهد داشته باشید.
دستهٔ دوم: تعداد قابل قبولی دنبالکننده دارید و حس میکنید که واقعاً در تولید محتوا حرفی برای گفتن دارید، اما برنامهٔ بلندمدتی در سر ندارید. در بخش دوم، «معرفی برندتان»، در مورد استانداردها و آمار و ارقام، روابط عمومی و پرس کیت۲۲ صحبت خواهیم کرد.
دستهٔ سوم: به خاطر تعداد بالای دنبالکنندههایتان یا زندگی جالبتوجهتان برندها با شما وارد گفتوگو شدهاند. شاید در زمینهٔ کاری خود خبره هستید، شرکت یا محصولی را به وجود آوردهاید یا یک رقصنده، نوازنده، مدل یا بازیگر هستید. در هر صورت وقتی چیزی میگویید مردم گوش میدهند و این همان تأثیرگذاری است. بخش سوم، «کسب درآمد از تأثیرگذاریتان»، دربارهٔ مذاکرات پیرامونِ حقالزحمه، تسلط بر قرارداد کاریتان و عقد قرارداد با مدیربرنامه است.
چیزی که این کتاب را متمایز میکند ویژگیهای فوقالعادهٔ آن مثل توصیهٔ یک متخصص است که در آن از زبانِ بهترینهای این صنعت میشنوید.
خواندن کتاب اینفلوئنسر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اینفلوئنسر شدن دنیای جذابی است و خواندن این کتاب را به همه کسانی که سودای این کار را در سر دارند پیشنها میکنیم.
بخشی از کتاب اینفلوئنسر
اگر یک متخصص، فردی بااستعداد ویژه، یا فرد سرشناسی هستید، داشتنِ تعداد زیادی دنبالکننده، هر آنچه را در زندگی واقعی انجام میدهید بهبود میبخشد. یک کمدین، بازیگر یا مدل نمونههای بسیار خوبی هستند. هر روز ساعتها روی مهارت و اجراهایشان کار میکنند اما همواره نآاتعدادِ دنبالکنندههای اینستاگرامشان، مورد پرسش قرار میگیرد. این به این خاطر است که کسبوکارها همیشه دنبال روشهایی سادهتر، ارزانتر و سریعتر برای تبلیغات محصولات و خدماتشان هستند. یک کمدین با ۱۰۰ هزار دنبالکننده میتواند با معرفی و تبلیغ اجرای بعدی خود، شانس فروش بیشتر بلیت برنامهاش را افزایش دهد. این منجر به کاهش هزینهای میشود که باشگاه کمدی میبایست برای تبلیغ آن نمایش صرف کند و احتمال اینکه مدیریت او را به کمدین دیگری ترجیح دهد افزایش میدهد، حتی اگر کمدین دیگر سرگرمکنندهتر باشد. همین موضوع دربارهٔ یک بازیگر هم صادق است که میتواند اخبار تئاتر یا فیلمش را بیدرنگ به گوش مخاطبی که واقعاً کار او برایش مهم است برساند. یک مدل هم وضعیت مشابهی دارد: یک مدیرِ انتخابِ استعداد، علاقهمند است مدلی را انتخاب کند که بعد از عکاسی، پستی هم از عکسهایش در اینستاگرام بگذارد. لباس یا محصولات زیبایی، بیشتر دیده خواهند شد و مشتری نیز از یک تبلیغ نامحسوس۴۴ رایگان برخوردار میشود.
میتونست کتاب بهتری باشه...بنظرم برای اینفلوینسر های خانم بهتر هست این کتاب رو بخونن تا اقایون به این دلیل که مثال های زیادی در رابطه با خانم ها و شبکه های اجتماعی زده شده بود... بنظرم میتونست کتاب بهتری باشه
احتمالا با گوگل تنزلیت ترجمه شده و حتی ویراستاری هم نشده
من واقعا لذت بردم و توی مسیرم حتما با راهنمایی هاش ،مسیر بهتری رقم میزنم.امیدوارم.
مترجم عزیز با گوگل ترنسلیت ترجمه کردی؟
کتاب خوبیه ولی در واقع برای بلاگر شدنه نه اینفلوئنسر به معنای تاثیر گذار.من راستش از اسمش فکر کردم که درمورد تأثیرگذاری مثبت در فضای مجازی قراره یاد بگیرم. و این که مطالبش خیلی پایه ایه و همه ی مسائل مربوط
عالی بود 👏🏻
بنظرم فقط بخش های کمی از کتاب برای ما ایرانی ها کاربردی بودن ، بیشتر به درد خارجیا میخوره و انگیزشی کار کرده، افرادی که در این حوزه صفر صفر هستن بخونند ، اگر حتی ۱ یا ۳ هستید ا
کتاب خوبی بود به نظرم ترجمشم خوب بود به نظرم