کتاب چگونه برتر از دیگران باشید
معرفی کتاب چگونه برتر از دیگران باشید
دوست دارید برتر از دیگران باشید؟ موفقتر؟ دوستداشتنیتر؟ تواناتر؟ محمدرضا بیات سرمدی در این کتاب به شما میگوید چگونه برتر از دیگران باشید. در این کتاب درسهایی برای پیروزی در زندگی و کسبوکار به شما میدهد.
درباره کتاب چگونه برتر از دیگران باشید
برای برتر بودن ابتدا باید نقشه بکشید، و بعد از آن باید بکوشید که خودتان باشید و باور کنید که شما در افرینش موجودی یگانه و بی همتا هستید. وقتی به این باور رسیدید نوبت انجام دادن خیلی کارهای دیگر است که به ترتیب در این کتاب می خوانید. کارهایی که شاید ساده و پیش پا افتاده به نظر برسند اما پیامها و درسهای مهمی در زمینه موفقیت به شما خواهند داد.
خواندن کتاب چگونه برتر از دیگران باشید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای حوزه موفقیت در زندگی و کسبوکار را به خواندن این اثر دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب چگونه برتر از دیگران باشید
بکوشید تا آنجا که در توان دارید در میان این هرجومرج یک نظم درونی بیابید. وقتی برای پیروزی در نبردهای زندگی و کسبوکارتان سرگرم طراحی نقشهای هستید، سعی کنید به دنبال راههایی ساده و هوشمندانه بگردید و از فرو رفتن در کلاف سردرگم پیچیدگی بپرهیزید. زندگی و کسبوکار به خودی خود پیچیده است پس بیجهت آنرا پیچیدهتر نکنید.
بکوشید تا جایی که امکان دارد از انجام کارهای غیرضروری دوری کنید و تنها بر انجام ضروریترین کارها متمرکز شوید. برای رسیدن به هدفی که در سر دارید نقشهای طراحی کنید که تا حد امکان ساده باشد. سیستم درون کسبوکارتان را بهگونهای طراحی کنید که اجزاء کمتری داشته باشد و روابط کمتری نیز میان اجزاء آن برقرار باشد.
سادگی، نهایت هوشمندی و کارآمدی است، پس با پیچیدهتر کردن زندگی و کسبوکارتان آنها را کند و ناکارآمد نکنید. برای آنکه بتوانید ذهنتان را عادت دهید تا بتواند راهحلهایی سادهتر و هوشمندانهتر بیابد، بکوشید حتی در ظاهر خود و پیرامونتان نیز سادگی را رعایت کنید. لباسهای سادهتری به تن کنید، دکوراسیون سادهتری را برای محل زندگی و کسبوکارتان برگزینید تا به این وسیله ذهنتان را به سادهنگری عادت دهید.
وقتی ذهنتان به خوبی تربیت شد، آنگاه قادر خواهید بود در فراسوی پیچیدگی و هرج و مرجی که بر دنیا حکمفرماست به نظمی ساده و کارآمد برسید که کلید دستیابی شما به خلق پیروزیهای باشکوه و ارزشمند در زندگی و کسبوکارتان است.
بسیار روان و تو دل برو هست 😀 بیشتر موضوعات و تیتر ها جذابند و با مثال ها و داستان های خوبی تفهیم میشن اما بعضی تکراری هستن .در کل از بس عامیانه حرف زده لذت بردم به کتاب پنج
پیشنهاد میدم حتی اگر تمام کتاب رو نخوندید حتما بخش (سرتان را محکم به دیوار بکوبید )رو بخونید بسیار هیجان انگیزه این بخش👍
ممنون از نویسنده بزرگوار...خیلی لذت بخش بود و من با تک تک کلماتش زندگی کردم مخصوصا گفته های کوروش کبیر🌹
کتاب بسیار کاربردی و تکان دهنده است ، اندیشه های شما را شفاف تر میکند تا بتوانید ورای آنها را ببینید ، تنها ایراد این کتاب به نظر من ، کمبود انسجام متن است.
کتاب حرف های شیرین و جذابی زده.🙂 از اون کتاباست که با هرجمله اش ارتباط برقرار میشه به راحتی. حرفای عامیانه ای زده شده و عمق ندارند. شایدم میزانی از پراکندگی رو بتونین حس کنین... در هر فصل موضوع به خصوصی رو
سلام، کتاب بسیار جذاب و گیرا، به نظر بنده نقطه قوت کتاب مثال های فوق العاده مرتبط از سرگذشت انسان های بزرگ است که چگونه در عین اینکه مثل خیلی از ما از شرایط کاملا معمولی برخوردار بودند ولی با
برای اولین بار در مورد کتابی نظر می نویسم خوندنش رو توصیه می کنم زیاد عالی ارزش چند بار خوندن داره تا بشه درست درکش کرد
پنج ستاره براش کمه
یه مقداری ابتدایی بود. چندان خوشم نیومد
قلم این نویسنده ی بزرگوار بسیار سلیس و تاثیرگذاره برای انتقال مفاهیم از مثالهای زیبا و جذابی استفاده کردن و نکته ی طلایی هر فصل اینه که میتونی از مطالبش جدا از زندگی و ارتباط با افراد مختلف در کسب و کارت