کتاب بلندشو رفیق
معرفی کتاب بلندشو رفیق
کتاب بلندشو رفیق نوشته حامد سلیمی برای کسانی نوشته شده است که قصد دارند در مسیر موفقیت قدم بردارند. این کتاب یک راهنمای جامع و عملی برای کمک به کسانی است که موفقیت را هدف خودشان قرار دادهاند.
درباره کتاب بلندشو رفیق
بلند شو رفیق! داستان پسری فقیر اما کاملا رؤیاپرداز به نام وینیک است که در ناکجاآباد زندگی میکند و مشکلاتش شبیه تمام افرادی است که به دنبال یک راه منحصربهفرد برای موفقیت است. بلند شو رفیق! شامل بخشی به نام راوی و همچنین ۲۱ تمرین عملی ۲۱ روزه است که با استفاده از آنها میتوانید بر مشکلات خود پیروز شوید. احتمال دارد مشکلاتی که در این داستان برای وینیک اتفاق میافتد برای شما نیز پیش بیاید یا درحالحاضر، درگیر آن مشکلات باشید؛ به همین دلیل موضوع اصلی کتاب بلند شو رفیق! بهگونهای است که مدیر، کارمند، مرد، زن، پیر، جوان و هر مخاطبی در هر قشر، سن، شغل و حرفهای بتواند به فراخور نیازش از آن بهرهمند شود و برای موفقیت و تداوم موفقیت خود به آن نیازمند باشد.
خواندن کتاب بلند شو رفیق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که برای زندگیشان هدف تعیین کردهاند و در راه رسیدن به آن قدم بر میدارند پیشنهاد میکنیم
متاسفانه بومی نوشته نشده! اگر به کسی اسم نویسنده را نگویند و کتاب را بخواند، بعید میدانم حدس بزند نویسنده اش ایرانیست و این اصلا خوب نیست (!) چون اصلا به فضای فکری و سبک زندگی ایرانیها توجه نشده است!
کتاب بلند شو رفیق بقدری جذاب بود که که یکروزه تمامش کردم و از نکات بسیار مهمش کپی برداری و بعد به اشتراک گذاشتم. و به دوستان عزیزمم پیشنهاد کردم که تهیه اش کنن. یک کتاب جامع روانشناسی و درس زندگی جداً فول
خواندن این کتاب قطعا در طرز فکر مطالعه گر تاثیر خواهد گذاشت و او را به فکر و تغییر در زندگی اش فرو خواهد برد.
کتاب بسیار عالی و آموزنده
بیشتر در مورد موفقیت هست اینکه چطور در هر کاری موفق بشیم کتاب خوبیه همراه با یه داستان هست که اون رو جذابتر میکنه👍
کتاب خوبیه بنظرم،ارزش خوندن داره و توصیه میکنم بخونین
عالی این داستاناشو من شماره مبایل زدم یا با ایمیل رفتم توش با شماره مبایل رفتم یک کد امد زدم رفتم همشو گرفتم رو چیز نشان زدم امد عالی