کتاب وجدان
معرفی کتاب وجدان
کتاب وجدان نوشته مصطفی سلیمی یک داستان بلند نوجوان است که توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب وجدان
ناصر یک پسر نوجوان است که در تیم شاهین بازی میکند. تیم شاهین یک تیم محلی است و بازیهایی با تیمهای حریف دارد. یک روز قبل از بازی مهم و نهایی محله یکی از دوستان قدیمی ناصر به اسم اصغر که در تیم رقیب بازی میکند به دیدن او میآید و از او میخواهد که در بازی توپها را نگیرد و بگذارد تیم رقیب برنده شود اصغر هم کمک میکند ناصر در یک تیم خوب بازی کند
کتاب وجدان روایت دوراهی اخلاقیای است که هر نوجوانی در زندگیاش با آن روبهرو میشود و باید تصمیم بگیرد چطور انتخاب کند و درست و غلط را از هم تشخیص بدهد.
خواندن کتاب وجدان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
خیلی خوب بود
داستان قشنگ و جذابی بود ولی از ساده لوحی و زودباوری ناصر در برابر حرفهای اصغر تعجب کردم
داستان زیبایی بود و ناصر بهترین کار رو انجام داد 👌 پیشنهاد میکنم بخونید ♥️
خیلی قشنگ بود و با جذابیت یک داستان اموزنده را در تعداد صفحات کم بیان کرده بود و داستان دوست داشتنیه......توصیه میکنم مخصوصا به نوجوانان عزیز
عالی بود مناسب نوجوانان هستش باتشکر