معرفی و دانلود کتاب یک وجب از آسمان pdf + خلاصه رایگان

کتاب یک وجب از آسمان

۴.۲(از ۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب یک وجب از آسمان

کتاب یک وجب از آسمان نوشته محمدرضا یوسفی یک داستان بلند کودک است که توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب یک وجب از آسمان

در این کتاب آدم‌ها با صفتشان شناخته می‌شوند و رفتارها و موقعیت‌های آدم‌ها شخصیت پیدا کرده و با آن داستان پیش می‌رود. آقا و خانم پول‌دار همه چیز دارند و دلشان یک تکه از آسمان را می‌خواهد برای همین برای پیدا کردن راه می‌افتند و سر راه به قلدرداش و محبت و دیگر شخصیت‌ها می‌رسند. کتاب یک وجب از آسمان به کودک کمک می‌کند صفت‌های خوب و بد را بشناسد.

خواندن کتاب یک وجب از آسمان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یک وجب از آسمان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:یک وجب از آسمان
قیمت کتاب:۲۰۰۰۰ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

reiman
۱۳۹۸/۱۲/۲۰

داستان فضای فانتزی داره اما بقدری زیبا روایت میشه که همه رو میشه راحت متصور شد، خیلی عالیه، راستی من یه مامان سی ساله هستم که مطالعه ی کتابای کانون پرورش رو به همه توصیه میکنم،چون از دوران دبستان کتابای...بیشتر

💕Adrien💕
۱۳۹۹/۰۵/۰۸

جالب و خنده دار.خیلی خوبه،پیشنهاد می کنم بخونین❤

__sabra__
۱۳۹۹/۰۱/۰۴

خیلی خوبه من شبا خوابیدنی می خوندم بعد تو رویا هام خوبم می برد من ۱۲ سالمه خیلی هم اینو دوست دارم این کتابو

۱۴۰۱/۰۹/۲۱

کتاب زیبایی بود.پراز احساسهای پاک وناب محبت واتیه.پر از فرشته.

همچنان خواهم خواند...
۱۴۰۱/۰۷/۱۵

به نام خدا چه می‌شد اگر انسان به آسمان دست می‌یافت و آن را ملک خودش می‌کرد و همانطور که زمین را تصاحب کرده است، در آسمان شهر و محله و بالاشهر و پایین‌شهر می‌ساخت؟ چه می‌شد اگر آسمان که...بیشتر