معرفی و دانلود کتاب هرمان pdf + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب هرمانsubscriptionAvailable

کتاب هرمان

نوع کتاب
۵.۰ امتیاز(از ۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب هرمان

کتاب هرمان نوشته لارس سابی کریستنسن است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده‌ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب هرمان

هرمان پرنده‌ی کوچکی است که در یک پارک است همین بین دختری به نام روبی را می‌بیند. دختر برای اردک‌ها غذا آوردن و در این بین هرمان را می‌بیند و با هم دوست می شوند. هرمان از موجودات می‌گوید و دختر او را با خودش می‌برد. این دوستی کم کم عمیق می‌شود.

خواندن کتاب هرمان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هرمان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابهرمان
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهلارس سابی کریستنسن
مترجمشقایق قندهاری
انتشاراتکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۳/۲۹
فرمت کتابPDF
حجم فایل کتاب۱.۸۴ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۰۱۰۶۷۸۲
تعداد صفحه‌ها۲۴۰ صفحه
قیمت کتاب۵۴۰۰۰ تومان
برچسبباشگاه کتاب‌خوانی ازتا، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

محمدرضا نقوی
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۰/۲۹

سلام کتاب خیلی قشنگی است به خصوص ترجمه ی خانم قندهاری که عالی است. شخصیت هرمان را در هیچ کتاب دیگری پیدا نمی کنید هرمان منحصر به فرد است و دنیا را با چشم دیگری می بیند.

۰