کتاب رابینسون کروزوئه
خواندن نظراتمعرفی کتاب رابینسون کروزوئه
رابینسون کروزوئه از زندگی یک نواختش در انگلستان راضی نبود. او خسته شده بود و میخواست جهان را بیشتر ببیند. کنجکاوی و ماجراجوییاش او را وادار به ترک سرزمینش و سفر به کشورهای دیگر کرد.
رابنسون جوان بدون اینکه به پدر و مادرش بگوید تصمیم به سفر برای ماجراجویی و کشف دنیا میگیرد. در طی سالهایی که گذشت او نه تنها چیزهای زیادی درباره دنیا آموخت بلکه خودش را به خوبی شناخت. پس از حوادث بدی که در دریا برای او اتفاق میافتد او به زندگی و ماندن در یکجا فکر میکند. اگرچه شخصیت ماجراجویش باعث میشود که یکبار دیگر با کشتی سفر کند.
اینبار بر اثر یک طوفان سهمگین کشتیاش از بین میرود و همه افرادش از بین میروند و رابینسون به جزیرهایی متروک و ناشناخته میرسد.
چگونه ممکن است یک نفر از این شرایط نجات پیدا کند؟ آیا او میتواند از آنجا خارج شود یا مجبور به ماندن در جزیره برای همیشه میشود؟
سفرهای گالیور
بیست و یک نامه در باب زندگی و چالش های آنچارلز هندی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
انصافا کتاب خوبی بود
بسیار کتاب عالی و جذابی بود و تصویرگری عالی
والا من اگر جای اون باشم حال میکنم یک جزیره با تمام امکانات بهت بدن اون وقت تو باز دنبال فرار باشی
من همیشه دوست داشتم ببینم آخر داستان این رابینسون چی میشه ؟😀 ولی خوب پیامای خوبی ازش نتونستم بگیرم ، کلا نویسنده داستان انگار ی نژاد پرست بوده ،برتری رابینسون رو به اون سیاه پوست نشون میداد همش . ولی خوب
خیلی خیلی با حال بود
خلاصه ای جذاب و مهیج از کتاب معروف دانیل دفو.
این کتابو زمانی که راهنمایی بودم به پیشنهاد معلمم خوندم.خیلی جذاب و هیجان برانگیز بود.مخصوصا قسمت آدم خوارهاش
این کتاب تکه من یه مدت گیر این بودم ول نمیکردم .. ده پونزده بار خوندمش خیلی دوسش دارم♡
کتاب خوبیه.
کتابی بسیار زیبا و ماجراجویانه که ذهن را درگیر خود میکند.این کتاب را توصیه میکنم