معرفی و دانلود کتاب سورنا: سردار خستگی‌ناپذیر pdf + خلاصه رایگان

کتاب سورنا: سردار خستگی‌ناپذیر

۴.۱(از ۲۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سورنا: سردار خستگی‌ناپذیر

«سورنا: سردار خستگی‌ناپذیر» داستان مصوری از مجموعه «سرداران نامی ایران» است که به زندگی‌ سورنا، از سرداران نامدار دوره اشکانیان می‌پردازد. این کتاب مصور نوشته محمود برآبادی (-۱۳۳۱) و به تصویرگری سعید رزاقی (-۱۳۴۵) است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سورنا: سردار خستگی‌ناپذیر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سورنا: سردار خستگی‌ناپذیر
حجم فایل کتاب:۸.۴ مگابایت
شابک:-‫‬‭۹۷۸-۶۰۰-۸۲۲۱-۳۰-۲‬
تعداد صفحه‌ها:۵۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۲۵۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کمیک داستان‌های کهن ایرانی، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

mohammad
۱۳۹۶/۱۱/۱۸

خیلی کتاب خوبیه و پیشرفت خوبی توی کمیک ایران محسوب میشه فقط بعضی جاها چهره شخصیت های ایرانی با اضطراب همراه بود. نمیدونم ناخواسته بوده یا نه. یا این که فقط من همچین حسی داشتم.ولی احساس میکنم بعضی جا حس شخصیت...بیشتر

سحــر
۱۳۹۷/۰۱/۱۴

کلا کتاب های فردوسی خیلی باحاله پیشنهاد می‌کنم بخونینش مخصوصا سورنا . لطفا گرد آفرید و هفت خان رستم و نبرد رستم و اسفندیار رو هم بگذارید . بسیار ممنونم ازتون

۱۴۰۲/۰۶/۲۸

عالی و مفصل ، البته نقاشی می‌تونست بهتر باشه

۱۴۰۰/۱۰/۲۱

عالی بود.

betti
۱۴۰۱/۰۲/۱۸

قشنگ بود خصوصا تصویرگریش ولی از مرگ سورنا چیزی نگفت و تاج شاهه ارد هم شبیه تاج ساسانیان بود

Ali barbar
۱۴۰۰/۰۵/۰۵

عالی بود

اوبسیدین
۱۴۰۵/۰۲/۱۲

قشنگ بود ، به شخصه سردار سورنا رو دوست دارم داستان درباره نبرد مهم بین ایران و روم که کراسوس فرمانده شکست ناپذیر رومی قصد حمله به اشکانیان داشت و ادامه ماجرا

AMIR
۱۴۰۰/۰۶/۱۷

بینظیر فوق العاده زیبا فقط در تصویر گری کمی ضعیف

Vampire God
۱۳۹۶/۰۹/۱۷

این کتاب داستان زندگی سورنا است نه آریوبرزن

وحید
۱۴۰۲/۱۲/۱۸

خیلی شیوه جذابی برای روایت تاریخ هست و به خوبی در ذهن می‌مونه. یه مقدار در مورد تصویرسازی‌ش فقط این نکته به نظرم میاد که با توجه به اینکه‌پارتی‌ها یا همون اشکانی‌ها‌از‌دودمان‌هخامنشی‌ها بودند و حتی در این داستان لباس‌هاشون هم...بیشتر