کتاب چرا به جوجه اردک کلوچه دادند؟
معرفی کتاب چرا به جوجه اردک کلوچه دادند؟
کتاب چرا به جوجه اردک کلوچه دادند؟ نوشته مو ویلمز ترجمه پرناز نیری توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است. این کتاب آموزش به کودکان پیش از دبستان را هدف قرار داده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب چرا به جوجه اردک کلوچه دادند؟
این کتاب داستان جوجه اردکی است که با خواهش درست یک کلوچه به دست میآورد و کبوتر از او میپرسد چطور این را بهدست آوردی اردک میگوید با درست خواهش کردن. کبوتر شروع میکند به پشتسر هم درخواستهای نامعقول کردن. این کتاب روش خواش را به کودک یاد میدهد و همچنین ادب برخورد کردن با دیگران.
خواندن کتاب چرا به جوجه اردک کلوچه دادند؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
عالیییییییییییییییییییییی😙😙😙😙😙😙😚😚😚
#۷۷ حرف یکی از مادرها خیلی برایم جالب بود که گفت: "بچهها با کبوتر قصه همذاتپنداری میکنند!" دقیقاً مو ویلمس با همین نگاه این مجموعه را نوشته و روی موضوعاتی دست گذاشته که معمولاً پدر و مادرها با بچههایشان مشکل
خییییییلی زیبا و جذاب بود😇😻😘 حتما بخونید😊
مثل بقیه کتابهای کبوتر از این نویسنده عالی و تاثیرگذار بود