کتاب با تشکر از همه مو ویلمس + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب با تشکر از همه

کتاب با تشکر از همه

معرفی کتاب با تشکر از همه

کتاب با تشکر از همه یکی از کتاب‌های مجموعه داستان‌های فیلی و فیگی نوشته مو ویلمس است. این مجموعه ماجرای دوستی یک خوک و یک فیل است که با هم صمیمی هستند و در هر جلد یکی از مفاهیم مهم زندگی و دوستی را یاد می‌دهد. مجموعه فیلی و فیگی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

کتاب با تشکر از همه کودک را با تصاویر ساده و جذاب به دنیای قصه می‌برد و اول برای او سوال ایجاد می‌کند اما کم‌کم جواب‌ را به او نشان می‌دهد و کمک می‌کند چیزهای تازه یاد بگیرد.

خواندن مجموعه فیلی و فیگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام خردسالان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

MMahdiGhafuri
۱۴۰۰/۱۱/۰۹

#۶۳ دو روز بیشتر طول نکشید تا این مجموعه را به پایان برسانم. داستان‌هایی از دو موجود دوست‌داشتنی و فوق‌العاده بامزه که به ما درس دوستی و همدلی می‌دهند. کافیست یک جلد از این کتاب‌ها را بخوانید تا به دیگران

السا غرق کتاب
۱۴۰۱/۱۲/۱۳

سلام 👋 کتاب با تشکر از همه با آن نویسنده ی فوق عالمه اش آناهیتا حضرتی کتاب بسیار خوبی بود عاشق اش شدم کن فیگی دو نفر را جا انداخته بود خواننده و فیلی البته یاد می داد تشکر کنیم

taha BahaNh
۱۴۰۰/۰۲/۲۹

این کتاب عالی بود خواهرم خیلی خوشش اومد با تشکر از نویسنده مترجم و انتشارات پرتقال

sadra va maman

۱۴۰۱/۰۸/۱۶

ملوس. مثل باقی جلدها

Tannaz
۱۴۰۰/۱۱/۳۰

این قصه به بچه های ما یاد می دهد که ، از همه تشکر کنیم . مثل مادر هامون پدر هامون و........... این قصه تصویری عالی دارد . و اسم فیلی و فیگی هم قشنگ و ، زیباست . وقتی که فیگی از نویسنده

bashasb
۱۴۰۰/۱۱/۰۷