کتاب ما توی کتابیم! مو ویلمس + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب ما توی کتابیم!

کتاب ما توی کتابیم!

معرفی کتاب ما توی کتابیم!

کتاب ما توی کتابیم! یکی از کتاب‌های مجموعه داستان‌های فیلی و فیگی نوشته مو ویلمس است. این مجموعه ماجرای دوستی یک خوک و یک فیل است که با هم صمیمی هستند و در هر جلد یکی از مفاهیم مهم زندگی و دوستی را یاد می‌دهد. مجموعه فیلی و فیگی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

کتاب ما توی کتابیم! کودک را با تصاویر ساده و جذاب به دنیای قصه می‌برد و اول برای او سوال ایجاد می‌کند اما کم‌کم جواب‌ را به او نشان می‌دهد و کمک می‌کند چیزهای تازه یاد بگیرد.

خواندن مجموعه فیلی و فیگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام خردسالان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

MMahdiGhafuri
۱۴۰۰/۱۱/۰۸

#۵۲ "ما توی کتابیم" یا "We are in a book" یکی از داستان‌های شاهکارِ این مجموعه است که برنده و نامزد جوایز نیز شده است. فکر کنم این کتاب را کمتر از دو بار نمی‌خوانید :)) تصویرگری کتاب واقعاً عالی است

- بیشتر
السا غرق کتاب
۱۴۰۱/۱۲/۱۱

سلام کتاب فوق العاده برای بچه های هفت تا نه سال چیز های بامزه داره و کودک را شگفت زده می کنه فکر می کنم ده ساله ها هم از این کتاب خوششان بیاد دوست ندارم کسی این کتاب را

- بیشتر

۱۴۰۱/۰۹/۱۵

😄😄😄😄

فاطمه لامع
۱۴۰۳/۰۹/۰۴

عالی بود. غافلگیر کنندگی جالبی داشت.

ramila
۱۴۰۳/۰۸/۱۹

سلام بامزه و کمی خنده دار بود اما داستان اموزنده نبود فقط یک جوری سرگرم کننده بود کاش کتابهای فیلی و فیگی شماره داشت تا بدونیم چندتاشون را خوندیم

۱۴۰۲/۰۸/۰۵

خیلی کتاب جالبی بود به نظرم بچه ها به چالش فکر کردن درمورد اینکه اصلا چی بود چی شد دعوت میکنه

هستی
۱۴۰۱/۱۲/۱۱

این داستان خیلی خنده دار بود و اینقدر خنده دار بود که من داشتم غش میکردم.

bahar
۱۴۰۳/۰۷/۱۹