کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان
معرفی کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان
کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان اثر الینور سیگل و لیندا سیگل یکی از کتابهای مجموعه کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان نشر صابرین است. کتابهای این مجموعه علیرغم ارتباط موضوعی، هرکدام از نظر مطلب مستقل هستند.
آمادگی برای زایمان، روشهای مناسب و صحیح شیر دادن، تولد فرزند دوم، نقش پدر در تربیت کودک، پرورش کودک تیزهوش، آموختن به کودکان درباره خدا، سلامت جنسی در کودکان و نوجوانان، پرورش فرزندان امیدوار و موفق، کلیدهای رفتار با نوجوانان و نیز مطالب متنوع و جالب دیگری که به روشها و مشکلات تربیتی کودکان و نوجوانان تا سنین بلوغ میپردازد، موضوع کتابهای این مجموعه را تشکیل میدهند.
روش نویسندگان کتابها، آموزش شیوههای کاربردی به والدین است. درنتیجه، هر کتاب از فصلهای متعددی تشکیل شده که هر فصل به توضیح یک روش کلیدی میپردازد. مجموعه کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان، علاوه بر پشتوانه علمی و معتبر خود، از زبانی ساده برای توضیح مطالب و انتقال آنها به خواننده استفاده کرده است که برای عموم مادران و پدران قابل استفاده است.
درباره کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان
الینور سیگل و لیندا سیگل در این کتاب راجع به انواع مشکلات رفتاری کودکان صحبت کردهاند. ناسازگاری کودکان، مشکلات خواب کودکان، مشکلات کودکان با تکالیف مدرسه، مشکلات کودکان و خردسالان در کنترل ادرار و مدفوع، برخورد با کودک لجباز، برخورد با عادات رفتاری بد در کودکان، برخورد با دشنام دادن کودکان و بسیاری مسائل تربیتی و رفتاری دیگر را میتوانید در این کتاب پیدا کنید و از راهنماییهای آن برای رفع مشکلی که مد نظر شماست استفاده کنید.
خواندن کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن این کتاب را به تمام والدینی که فرزندان در سنین کودکی و خردسالی دارند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان
کودکان بهطور معمول برای ابراز احساسات خود نظیر خشم، سوگند، نفرین و...، از فحش و کلمات ناپسند استفاده میکنند. وقتی مادر امی به او گفت که نباید فحش بدهد امی جواب داد: "ولی کلمه دیگری برای نشان دادن تأسفم ندارم". برخی از واژهها مفهوم ویژهای برای کودکان دارند که هیچ کلمه دیگری نمیتواند جایگزین آنها شود. باوجوداین، باید مقرراتی برای استفاده از این کلمات تعیین شود.
کودکان ناگزیر نیستند برای نشان دادن احساسات خود به استفاده از کلمات رکیک متوسل شوند. نوآوری کودکان را در استفاده از کلمات دستکم نگیرید. پسر بچه پنجسالهای مادر خود را "احمق" خطاب کرد. مادر او جانت با صدای بلند به پسرش گفت: "هرگز اجازه نداری مرا احمق خطاب کنی، هرگز، هرگز". کودک پس از شنیدن سخنان مادرش، اتاق را ترک کرد. نیم ساعت بعد بار دیگر نزد مادرش آمد و یک مسئله ریاضی را از او پرسید. مادرش گفت "الآن جواب آن را نمیدانم ولی میتوانم پاسخ صحیح را برایت پیدا کنم". پسر بچه بیدرنگ به مادرش گفت: "میدانم که اجازه ندارم تو را احمق صدا کنم ولی میتوانم بگویم که تو کندذهن هستی". وقتی که او اجازه نیافت مادر خود را "احمق" خطاب کند، انتقام و استنباط خود را با کلمه جدیدی به نام "کندذهن" ابراز کرد که همان مفهوم احمق را داشت ولی مؤدبانهتر بود.
حجم
۱۴۵٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۸۴ صفحه
حجم
۱۴۵٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۸۴ صفحه