کتاب بهترین سال زندگی تو
معرفی کتاب بهترین سال زندگی تو
کتاب بهترین سال زندگی تو نوشته دارن هاردی و ترجمه فاطمه فراهانی است که توسط تیم سبکتو جمعآوری شده است. این کتاب یک راهنمای قدم به قدم برای پیشرفت در زندگی و بهبود کیفیت مادی و روانی زندگی است.
درباره کتاب بهترین سال زندگی تو
میکرو کتاب بهترین سال زندگی تو، یک راهنمای کامل برای کسانی است که از نرسیدن خسته شدهاند. کسانی که اهداف و آرزوهای زیادی دارند اما نمیتوانند به آنها دست پیدا کنند. دارن هاردی در این میکروکتاب به شما میگوید که برای رسیدن به خواستههایتان روشهای سادهای وجود دارد که اگر براساس آنها پیش برید، میتوانید آرزوهایتان را تبدیل به واقعیت کنید. مهم این است که بدانید چه چیزهایی میخواهید. دارن هاردی با تمرینهایی که انجام آنها به راحتی مسواکزدن است دستوالعمل اجرایی شدن آنها را به شما میدهد. بهترین سال زندگی شما، نه از ابتدای سال و نه از شنبه قرار است شروع شود، بهترین سال زندگی شما از امروز و همین الان شروع میشود.
درباره دارن هاروی نویسنده کتاب
دارن هاردی، نویسنده، سخنران و مشاور آمریکایی است او تا سال ۲۰۱۵ ناشر مجله موفقیت بود که یکی از پرتیراژترین مجلات دنیا بوده است. او از کودکی با پدرش بزرگ شده و او را یکی از بهترین مربیان خود میداند. دارن در سن ۱۸ سالگی تجارت خود را آغاز کرد و در ۲۷ سالگی به یک جوان میلیونر تبدیل شد. مجله موفقیت به او این امکان را داد تا با مدیران برجسته، کارآفرینان برتر و قهرمانان مصاحبه داشته باشد و همین موضوع باعث شد تا پرده از راز موفقیت آنها بردارد. او در شبکههای اجتماعی و وبلاگش استراتژی و اصول موفقیت را با روشهایی که خودش آزمایش کرده و به نتیجه رسیده است با مردم به اشتراک میگذارد. او میگوید که دوست دارد همه از تمام پتانسیل زندگی خودشان استفاده کنند. او مدیرعامل خیریه کودکان نامرئی است که به کودکانی که برای سرباز شدن در کشورهای آشوب زده دزدیده میشوند کمک میکنند تا راه زندگیشان را پیدا کنند. او مشهورترین مقالات نیویورک تایمز را مینویسد و چندین کتاب مشهور دارد که بهترین آنها «اثر مرکب» است.
بخشهایی از کتاب بهترین سال زندگی تو
عامل جادویی به ما کمک میکند که اهدافمان را از ذهن خارج کرده و در دنیای واقعی تجربهاش کنیم.
درک و تصور مردم از مفهوم مشکل اشتباه است. مشکلات، چیزی خارج از خودتان نیست. تمام مشکلاتی که در زندگی دارید، خودتان هستید. عامل اصلی شما هستید، پس اگر میخواهید تمام مشکلاتتان حل شود باید خود را تغییر دهید. وقتی شما تغییر کنید مشکلات اطرافتان هم تغییر میکند.
مردم به آسانی در مورد مشکلات بزرگی که در زندگی دارند حرف میزنند. حتی یک درصد به این فکر نمیکنند که علت اصلی مشکلاتشان تنها خودشان هستند. میخواهند همه چیز را تغییر دهند بدون اینکه به تغییر کردن خودشان فکر کنند.
هر طوری که از خودتان انتظار داشته باشید و زندگی را تصور کنید، تبدیل به واقعیت میشود. وقتی بتوانید به جای تمرکز روی مشکلات زندگی، روی خودتان کار کنید و برای خودتان ارزش قائل شوید، دردسرهایتان یکی پس از دیگر ناپدید میشوند.
در تمامی مراحل تغییر خود، باید ارزشها، عزت نفس، نحوه فکر کردن، نگرشتان به محیط اطراف و شخصیتتان را بالاتر از چیزی که واقعا هستند در نظر بگیرید. با بالا بردن این موارد در درونتان، سطح همه چیز در زندگی بالاتر میرود.
من افتخار این را داشتم که پای سخنان جیم ران بنشینم. قبل از اینکه با او آشنا شوم تعریفم از موفقیت متفاوت بود. اما جیم ران به من آموخت که «برای اینکه زندگی بهتری داشته باشیم باید اول خودمان را بهتر کنیم».
من اصل ساده جیم ران را به کار بستم و اول روی خودم کار کردم. به طور معجزهآسایی موفقیتم و درآمدم دو برابر شد. من سبک کار کردنم را تغییر ندادم، فقط خودم را تغییر دادم. با این روش هر کاری را به بهترین شکل انجام میدادم و موفقیتم دو چندان شد.
وقتی میخواستم ازدواج کنم لیستی بلند مرتبه از ویژگیهای همسر آیندهام نوشتم. اما چیزی در این بین کم بود، برای اینکه یک همسر فوقالعاده پیدا کنم باید به انسانی فوقالعاده تبدیل میشدم تا بتوانم با بهترین زن دنیا ازدواج کنم. لیست بلند مرتبهای هم از ویژگیهایی که لازم بود به بهترین مرد تبدیل شوم نوشتم. همه چیز آن طور شد که من میخواستم.
راز اصلی سخن جیم ران این است: «برای اینکه چیزی را به دست آورید که قبلا آن را نداشتید، باید به انسانی تبدیل شوید که قبلا هرگز نبودید».
حالا باید به دستورالعملهای مهمی عمل کنید که به شما میگوید چگونه به انسان فوقالعادهای تبدیل شوید. هر چقدر خودتان را دست بالا در نظر بگیرید خواستهها و اهدافتان هم دست بالا خواهند بود. در ادامه به این دستورالعملها میپردازیم.
عالی،مختصر و مفید. در مورد موفقیت و اهداف و آرزوهاست. بریده گذاشتم دوستان. بخونید حتما.👌👌
من این کتابو قبلا مطالعه کردم از نظر محتوا و سبک بیان ترغیب کننده و امید دهنده نگارش شده و بیشترین تاکید رو بر داشتن انگیزه و برنامه ریزی پایه کرده کتاب خوبیه ولی اگر اهل عمل هستین مطالعه کنید
سلام من این کتابو برای پسرم خریدم از طاقچه تا براش بفرستم رولپتاپ مطالعه کنه ,چطورمیشه اینکاروکرد؟
اهداف کوچک نداشته باشید آنها توان به حرکت در آوردن قلبتان را ندارند.
بسیا متن روان وخلاصه ایدارد وکاربردی است
کتاب خوبی بود. خیلی خوب هم خلاصه شده بود. ممنون از سبکتو و خانم فراهانی👌
یه کتاب جمع و جور و خوب! و حاوی راهاکار های متعدد و کاربردی! فقط عمل کردنمون بهشون رو میطلبه😊
خیلی خوب و کاربردیه این کتاب من همیشه از کتاب هام نکته برداری میکنم، این میکرو کتاب کار من رو ساده کرده، من قسمت های مهم رو مجدد هایلایت کردم و داخل یه فایل برای خودم نوشتم که مرور برام ساده
خیلی کتاب مفیدیه و حتما توصیه میکنم بخونید و یادبگیرید 👌🏻ارزششو داره 100%
اگه کتاب خلاصه خوب بود نویسنده خلاصه می نوشت! مخصوصا شخصی مثل دارن هاردی که اهل حشو گفتن نیست. نظر شخصی منه، دیگه خلاصه کتاب نمی خونم. هرچقدر هم خوب خلاصه شده باشه برام ناکافی هست.