کتاب هویت رقابتی
معرفی کتاب هویت رقابتی
هویت رقابتی مفهومی است که تاثیر بسزایی بر توسعه و رقابت دولتها، مناطق و شهرها دارد. سیمون آنهلت در کتاب هویت رقابتی، این مفهوم را تشریح میکند و به مدیریت نوین برند برای ملتها، شهرها و سرزمینها میپردازد. ابولفضل معصومزاده زواره و شهابالدین شمس، این کتاب را به فارسی ترجمه کردهاند.
درباره کتاب هویت رقابتی
هویت رقابتی مدلی برای افزایش رقابتپذیری در دنیاست. این مفهوم از ایده برند و برندسازی به روش خاصی استفاده میکند. این مفهوم در درجه نخست زمینه جذب مصرفکنندگان، استعدادها، سرمایه و .... فراهم میکند. در درجه دوم نیز باعث انتقال این جاذبه به سایرین میشود. در نهایت نیز سلایق و ایدههای متفاوت برای هدفی واحد، متحد شوند. سیمون آنهلت اعتقاد دارد رقابتپذیری بیش از برندسازی با هویت ملی و سیاست و اقتصاد در ارتباط است. او در کتاب هویت رقابتی میکوشد تا برخی از تجارب علمی، تئوریها، تحقیقات و .... را جمعآوری کند و نقش مدیر یا برند را در سیاست و توسعه ملی به تصویر بکشد.
جملاتی از کتاب هویت رقابتی
وجود مدیریت برند در قلب این رویکرد برای رقابتپذیری ملی یک مشکل محسوب میشود. امروزه بدگمانیهای زیادی درمورد برند و برندسازی وجود دارد، و به این حقیقت کمکی نمیشود و بهنظر نمیرسد هیچ فردی مفهوم واقعی این کلمات را بداند. برندسازی موضوعی است که بهطور دائمی در رسانهها وجود دارد و ما بهعنوان مصرفکنندگان هر روزه با برندها مواجهیم؛ بنابراین طبیعتا ایدهای شخصی درمورد برند و برندسازی داریم. اکثر ما تصور میکنیم که برندسازی تقریبا مترادف تبلیغات، طراحی گرافیکی، ترفیع و روابط عمومی است.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب هویت رقابتی، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
فهرست مطالب کتاب هویت رقابتی
- فصل اول: هویت رقابتی چیست؟
- فصل دوم: نظریه هویت رقابتی
- فصل سوم: درک تصویر ملی
- فصل چهارم: برنامهریزی برای هویت رقابتی
- فصل پنجم: پیادهسازی هویت رقابتی
- فصل ششم: هویت رقابتی و توسعه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۱۷۴ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۱۷۴ صفحه