کتاب انتهای سادگی؛ جلد دوم
معرفی کتاب انتهای سادگی؛ جلد دوم
انتهای سادگی رمانی اجتماعی و عبرتآموز نوشته م. بهارلویی است. انتهای سادگی داستان زندگی مریم حکمت است، دختری که از نوجوانی و خامی و سادگی همپای او هستیم تا جوانی و پختگی، اما همچنان ساده و معمولی.
خلاصه کتاب انتهای سادگی
مریم دختری ساده از یک خانواده کمبضاعت است که عاشق نگاه سبز و حرفهای فریبنده بابک پسرعموی دوست صمیمیاش سمیرا میشود اما امیر پسرخاله بابک سعی میکند مریم را از بابک دور کند. او به مریم هشدارهایی درباره هوسباز بودن بابک میدهد اما مریم حرف او را قبول نمیکند تا روزی که بابک شوک بزرگی به مریم وارد میکند.
خواندن کتاب انتهای سادگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به رمانهای اجتماعی و پندآموز فارسی را بخواندن این رمان دعوتمیکنیم.
درباره م. بهارلویی
معصومه بهارلویی متولد سال ۵۹ است و در دانشگاه الزهرا تاریخ خوانده است. او از دوران نوجوانی شروع به نوشتن کرد و سالها بدون چاپ کردن آثارش نوشت.
جملاتی از کتاب انتهای سادگی (جلد دوم)
بعد از اینکه از پاتختی برگشتیم تمام ماجرا را از سیر تا پیاز برای زهرا گفتم، تمام اتفاقات را، اعترافات او را در پشتبام، در رستوران و جاهای مختلف و اینکه چطور اولین دیدار باعث شد از او چهرهای خوب در ذهن داشته باشم و بعد دعواهایش را با امیر و نفرتی که از هم داشتند زهرا سر را به زیر انداخته و آرام گوش سپرده بود و هیچ نمیگفت. تعریفهای من گاه با اشک همراه بود و گاه با لبخندهای تلخ و نیشخند. مرتب نقش امیر را میگفتم که نظر او را نسبت به امیر تغییر بدهم. در آخر زهرا دست دور شانهام انداخت و گفت:
ــ خدا را شکر کن آبجی کوچولوم، تو بچه بودی.
ــ امیر هم همین رو میگه، میگه که بچهام، دروغ هم نمیگه من بچه کوچکی بودم که دل به شکلات اون خوش کرده بودم با اینکه کور و کر بودم شاید هم دچار فلج مغزی، اما هر کسی بفهمه به حماقتم میخنده.
ــ نه خنده نداره، همه اشتباه میکنند تو هم یکی مثل بقیه.
داستانی به شدت ضعیف هست.خطر اسپویل: شخصیت اول داستان،دختری بی اراده و بلانسبت احمق بود که هر پسری بهش میگفت بیا بریم بیرون،باهاش میرفت و انگار اراده ای از خودش نداشت!بعد میگفت چرا قبول کردم؟ چرا رفتم؟😐 تو کتاب صیغه خواهر و
تشکر😍
اگر به کلیشه ای بودن داستان توجه نکنیم که چنین چیزی غیر ممکنه، خوب بود. ولی خب نمیتونم انکار کنم که بعد از خواندن این دو جلد احساس پوچی کردم. شخصیت اول داستان خوب بءد، ولی دیگه این حد از سادگی کمی
داستان قشنگی داره ،سرگرم کننده و پایان خوش
بچه ها هنوز وصل نشده؟
داستان جالبی داشت و همچنین تا حدودی آموزنده بود. برای من که یه دختر ۱۲ ساله هستم داستان جدیدی در برابر بیشمار رمانی که خوندم بود. داستان در مورد یه دختر هست که بسیار ساده و کوته فکره. و اینکه
وقت تلف کن ترین رمان تاریخ بشریت
چند سال پیش این کتاب رو خونده بودم. اگه کتابهای عامه پسند ایرانی دوست دارید انتخاب خوبیه.
قلم خانم بهارلویی فوق العاده است
بینهایت سطحی و بی مزه بود . با خودم لج کردم که جلد دوم هم خوندم یه طورهایی خودم تنبیه کردم 😬