کتاب پختوپز جادویی با هری پاتر
معرفی کتاب پختوپز جادویی با هری پاتر
داینا باکولز بیش از ۲۰۰ دستور پخت برای جادوگرها و غیر جادوگرها را در کتابی با عنوان پختوپز جادویی با هری پاتر، گردآوری کرده است.
فدرا اسدخانی این کتاب را به فارسی بازگردانده است.
درباره کتاب پختوپز جادویی با هری پاتر
هنرمندان معمولا از خوراکیها برای نشان دادن نحوه زندگی، میزان معاش، اعتقادات مذهبی، آداب، رسوم و فرهنگ مردم در زمانها و سرزمینهای مختلف استفاده میکنند. در این میان افرادی نیز تحت عنوان خوراکیاب در دنیا مشغول کار هستند که خوردنیها را در عرصه فرهنگ، هنر و ادبیات جستوجو میکنند. زمانی که یک خوراکیاب روی یک داستان کار میکند؛ نام تمام خوراکیهای آن کتاب را یادداشت میکند؛ سپس به دنبال تاریخچه، دلیل بودن آنها در داستان و دستور تهیه آنها میگردد. سپس دستورهای پخت مختلف را امتحان میکند و بهترین آنها را به خوانندگان ارائه میدهد.
داینا باکولز انواع خوردنیهایی را که در کتاب هریپاتر ذکر شده را جمع آوری کرده و در کتاب پختوپز جادویی با هری پاتر، مجموعهای از دستور پختها را برای غیر جادوگرهایی که به چشیدن مزه غذاها علاقمند هستند، فراهم کرده است. باید خاطرنشان ساخت در این کتاب علاوه بر دستور پخت، با تاریخ جذاب این غذاها آشنا میشوید.
جملاتی از کتاب پختوپز جادویی با هری پاتر
دورسلیها خیلی از شما ممنون میشوند اگر فراموش نکنید که آنان تا جایی که متوانند آدمهایی معمولی هستند، اما رفتار آنان با فامیلشان، هری پاتر، هر چیزی هست غیر از عادی. بهخصوص برای سربسته و پنهان نگه داشتن هر ذره جادو که هری از پدر و مادرش به ارث برده باشد، مدام او را تا جایی که ممکن است تحت فشار میگذارند. اما نمیتوانند او را مجبور کنند تا از سرنوشتش اجتناب کند. هری در گذر لحظه نیمه شب یازدهمین زادروزش، بعد از سالها خیالپردازی درباره بستگانی که روزی بیایند و او را با خود ببرند، با نیمه غولی به اسم هاگرید آشنا میشود که حقیقت را درباره میراث خانوادگیاش برای او فاش میکند. با وجود تلاش شایان دورسلیها برای جلوگیری از این ماجرا، هری از دست آنان خلاص شده و به هاگوارتز برده میشود تا بهعنوان جادوگر آموزش ببیند.
خاله پتونیا همیشه به خواهر خود بابت توانایی او در ساختن معجونهای جادویی حسودی میکرد. اما خودش هم در پای دیگ و اجاق آدم بیعرضه و ناتوانی نبود.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب پختوپز جادویی با هری پاتر، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
کتاب خیلی خوبیه توش از خوراکی های چرخ دستی ساحره گرفته تا غذا های دستپخت خانم ویزلی و برتی بات و شکلات غورباقه ای و انواع کیک و بستنی و کباب و شیرینی و حتی غذا های جشن اولین روز مدرسه
غذاهای خوشمزه و خوبی داشت 💗💗 اما خیلی خیلی خیلی گرونه 😕اگر میشه طاقچه این کتاب عالی رایگان کند تا همه بتوانند استفاده کنند😘
کتاب خوبیه ولی داره غذا ی عادی رو با نام هری پاتر بیرون میده حالا چند تا چیز هری پاتری توش داره
با اینکه کتاب های هری پاتر رو خیلی دوست دارم، این کتاب بیشتر به درد کسانی میخوره که علاوه بر پاتر خوانی علاقه به آشپزی هم داشته باشند... من خودم به شخصه فقط بخش هایی که مرتب به تاریخچه خوراک ها
خیلی جالبه واقعاً. فرهنگهای غذایی داستانهای مطرح، به خصوص اونهایی که دنیای جدیدی میسازند خیلی هیجانانگیز و جالبه. برای ارباب حلقهها هم همچین کتابب نوشته شده و میبینم که بلاگرهای کتاب هم علاقهمند شدهند به این حوزه. خیلی از دستورهای
گرونه خیلی 😐
اگه تویتر ندارید، باید بهتون بگم تویتر همیشه شبیه به این چند مدت طاقچه است.
عالی بود، کاربردی و اسان. با ترجمه عالی و مناسب فرهنگ ایرانی. من کیک شکلاتی عهد دقیانوس رو درست کردم عالی شد. لطفا کتاب اشپزی ارباب حلقه ها را هم اضافه کنید. ممنونم
این کتاب بسیار خوب است. وقتی غذا را داری درست میکنی حس جادویی بهت دست میده
خیلی جذاب نبود