کتاب بیداری قهرمانان درون
معرفی کتاب بیداری قهرمانان درون
بیداری قهرمانان درون نوشته پاتریشیا آدسون کتابی متفاوت در زمینه روانکاوی است که درباره کشفهای کهنالگوهای لازم برای کسب توانمندی، رشد، و تعادل در زندگی دوازده گام معرفی کرده است. دوازده گامی که تحول عمقی در زندگی خود و دیگران ایجاد میکنند.
کتاب حاضر به مربیان نشان میدهد که چطور از روند رشد فردیت و کهنالگوهایی که به این روند کمک میکنند در زندگی خودشان و مراجعانشان استفاده کنند.
درباره کتاب بیداری قهرمانان درون
آدسون این کتاب را برای استفاده درمانگران نوشته است. این کتاب به این پرسشها پاسخ میدهد که حالا که من درمانگر هستم چطور از نظریههای مختلف به شکل منسجم در کارم استفاده کنم؟ و حالا که درمانگر هستم نقشم چیست؟ آدسون با استفاده از الگوی سفر قهرمانی در کتاب که ترکیبی از نظریه یونگ و نظریه رشد بود و استعارهای برای روند درمانی است، به این پرسشها پاسخ میدهد. سپس نقش درمانگر را روشن کرده و آن را نقش راهنمای سفری میداند که فنون درمانی و دخالتهای مناسب برای وظایف و کارهایی که مراجع میخواهد انجام دهد را انتخاب میکند.
نویسنده این کتاب را برای مربیان و یاریگران دیگری (معلمان، والدین، سرپرستان، و مشاوران) نوشته که میخواهند با عواطف قدرتمند و مسائل مربوط به رشد انسان بیشتر کار کنند؛ بهعلاوه این کتاب میتواند راهنمایی برای رواندرمانگرانی باشد که در جستجوی راهی برای یادگیری روانشناسی مثبت بر مبنای رشد و نه بیماری هستند.
جملاتی از کتاب بیداری قهرمان درون
اسطوره سفر قهرمانی نقشهای را فراهم میکند که ادغام نظریههای رشد مختلف را نشان میدهد و ما را قادر میسازد تا تمام این عناصر را همچون کل واحد و منسجمی درنظر بگیریم. اسطوره در مورد هر فرد بزرگسالی صادق است و داستان عام رشد انسان یا تاریخ طبیعیگونه ما یعنی نژاد بشر را بازگو میکند. هر شخصی بارها سفر را دوره میکند: بهطور طولی (در تمام طول عمر) و چرخهای (در داخل مراحل مختلف زندگی). هر بار که ما امر آشنا را پشت سر میگذاریم، سفر جدیدی را آغاز میکنیم. هر گذار زندگی سفری بالقوه است.
در اسطوره، قهرمان با یادگیری طرز مراقبت از خود برای سفر آماده میشود، با جنگیدن با اژدهاها و کشف گنج بیهمتا در مسیر سفر خویش پیش میرود و پس از آن بازمیگردد تا این غنایم را با اتباع قلمرو پادشاهی قسمت کند. پس این داستان تدارک، جدایی، و بازگشت، وابستگی، استقلال و پیوستگی متقابل است و اینها چرخههای طبیعی زندگی هستند.
فهرست کتاب بیداری قهرمان درون
پیشگفتار (ویژه مربیان)
دیباچه (ویژه مربیان)
مقدمه
سفر قهرمانی: محتوای آموزش عمیق (ویژه مربیان)
فصل یک: آغاز سفر
دفترچه تمرین فصل ۱: کهنالگوهای «من»
متعادل کردن کهنالگوهای «من» و تدارک سفر
گفتار پایانی
فرهنگ اصطلاحات
منابع
یادداشتها
کتاب فوق العاده ای هست برای کسانی که به حوزه خودشناسی علاقه دارند، پیشنهاد میکنم کتاب صوتی نیمه تاریک وجود رو گوش کنید.
این کتاب به معرفی کهن الگوها و اطلاعات کلی در مورد آنها میپردازد و تقریبا تا اواسط کتاب برای خواننده عام میتواندقابل فهم و مفید باشد. اما از اواسط کتاب به بعد تقریبا تخصصی تر میشود و راهنمایی هایی برای چگونه
یکی از بهترین کتاب هاست که در مورد سفر قهرمانی نوشته شده
یه سوال باید اول این کتاب رو بخونیم بعد زندگی برازنده من ؟؟؟