کتاب زندانی قلعهی قهقهه
خواندن نظراتمعرفی کتاب زندانی قلعهی قهقهه
رمان تاریخی «زندانی قلعه قهقهه» روایتگر سرگذشت قهرمانیهای شاه «اسماعیل صفوی»، شاه ایران به سالهای ۸۹۲-۹۳۰ ق. است. این داستان از جایی شروع میشود که «مرادبیگ»، نایب الحکومه قلعه قهقهه است. او که مردی تندخو است، زنی زیبا با نام «قمر سلطان» و دختری دلفریب به نام «گل حرم» دارد. در آن دوران مهمترین زندانی قلعه شاهزاده «اسماعیل میرزا» فرزند شاه «تهماسب دوم» بود که تصمیم داشت با گلحرم ازدواج کند، اما شرایطی پیش آمد که عشق گلحرم را به کینه و دشمنی تبدیل کرد. تا این که اسماعیل میرزا به قزوین میرود و گلحرم از او بیاطلاع میماند. پس از گذشت سالها، گلحرم نیز به قزوین سفر میکند. در این سفر اتفاقات گوناگونی رخ میدهد که هریک تجربهای تازه برای گلحرم محسوب میشود. گلحرم تصمیم دارد شاهزاده اسماعیل را بیابد. او شاهزاده را میبیند و علت رفتن او را مییابد. اما پس از آن رخدادهای گوناگون دلنگرانیهای بسیاری را برای او فراهم میسازد. به راستی سرنوشت گلحرم چه خواهد شد؟!
آزادزنان
مکتوبپائولو کوئیلو
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
خیلی خوب بود.واقعا خوندن همچین کتابهایی ادم رو به تاریخ علاقمند میکنه.کارهای اقای سردادور واقعا بی نظیرن.
رمانی بسیار دلچسب که به علاقه مندان رمان های تاریخی و داستانی توصیه میکنم💕😍
این کتابو وقتی ۱۶ سالم بود خوندم ، اونموقع از دوستم امانت گرفتم ، واقعا زیباست توصیه می کنم بخونینش ، الان ۴۴ سالمه با تمام علاقه می خوام دوباره بخونمش ، از طاقچه سپاسگزارم بابت در دسترس گذاشتن کت
کتاب زندانی...قهقهه رو قرض گرفتم خوندم بعد ت طاقچه سرچ کردم دید آثار دیگر استاد سر دادور هست....بخاطر تاریخی و شناخت زندگی سیاسیون ک فقط رنگش عوض شده از قدیم نه ماهیتش و درسی ک از گذر زمان و نماندن
از این بابت که یک برهه از تاریخ ایران رو به صورت رمان در آوردن خوب بود ولی توی نثرشون ایراد زیاد بود تکرار جملات و رویدادها ،تکرار بعضی از کلمات توی کل کتاب ، بزرگ نشون دادن بعضی
متوسط بود
کتابی با وقایع تاریخی و سرگذشت تاریخ صفوی.و اینکه تاریخ ایران پستی و بلندی های زیادی از سر گذرانده و پادشاهان مختلف.چه خوب چه بد بر مردمان زمان خود حکومت کرده اند.من بیشتر بحال و عاقبت ملکه های پادشاهان غصه
جالب بود