دانلود و خرید کتاب سطح عمیق سیدحمزه حسنی

معرفی کتاب سطح عمیق

کتاب سطح عمیق، روایت داستانی از توسعه و تجاری‌سازی یک فناوری است که به قلم سید حمزه حسنی و سید مجتبی قافله‌باشی تالیف شده است. در این کتاب داستانی واقعی از موفقیت دو پژوهشگر حوزه فناوری را خواهید خواند.

درباره کتاب سطح عمیق

کتاب سطح عمیق، روایتی از تجاری‌سازی و توسعه فناوری از دل فعالیت‌های دانشگاهی در حوزه فناوری نانو است. با خواندن این کتاب با ذاستان موفقیت ساخت یک دستگاهی پوشش‌دهی و سپس تجربه‌های تجاری‌سازی این دستگاه آشنا خواهید شد.

خواندن کتاب سطح عمیق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

اگر شما نیز موفقیتی در زمینه ساخت فناوری دارید، اما در تجاری‌سازی آن مشکل دارید، خواندن کتاب سطح عمیق به شما کمک خواهد کرد تا با بهره‌گیری از تجارب افرادی که این مسیر را با موفقیت طی کرده‌اند، این مسیر را صحیح بپیمایید.

جملاتی از کتاب سطح عمیق

«دستگاه را روشن کردم و به عقربه آن خیره شدم. اما هیچ اتفاقی نیفتاد! دوباره همه چیز را بررسی کردم و باز دستگاه را راه انداختم. باز هم هیچ اتفاقی نیفتاد. حسابی کلافه شده بودم و نمی دانستم کجای راه را اشتباه آمده ام! قدم زنان، یکی دو بار طول آزمایشگاه را طی کردم و بخشهای مختلف کار را در ذهنم مرور کردم؛ همه چیز در جای خودش بود و فشارسنج باید جواب می داد! مأیوس و حیران نیم نگاهی به دستگاه انداختم. آنچه میی دیدم را باور نمی کردم! عقربه فشارسنج در حال حرکت بود و این یعنی فشارسنج دست ساز من به درستی کار می کرد.» برای خواندن جملات بیشتری از کتاب سطح عمیق، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.

فهرست کتاب سطح عمیق

• فصل هفتم: عبور از خشکسالی؛ توسعه بازار داخلی در تلاطم محیط کسب و کار

• فصل هشتم: آن سوی مرزها؛ تجربیات توسعه بازار خارجی

maryhzd
۱۳۹۹/۰۹/۲۵

کتاب خیلی خوب و مختصر و مفیدی بود. آدم را به مطالعه بیشتر در این حوزه های اقتصاد فن آوری ترغیب میکنه. اما انتشار کتاب با این فرم در طاقچه، و با این قیمت، یه مقدار بی انصافیه. واقعا چشمم

- بیشتر
۱۴۰۱/۰۳/۰۲

برای افرادی که به کسبوکار،دانش بنیان و استاراپ ها علاقه دارن پیشنهاد میکنم حتما بخونید مسیر راهی که خودشون و کسب وکارشون طی کردن رو از دانشجویی تا چندسال اخیر با جزییات بیان شده

آن روزها به این می‌اندیشیدم که عدم موفقیت در انتقال به دانشگاه اصفهان از الطاف خداوند بوده است. چرا که حضور در دانشگاه شریف، هم زمینه آشنایی و ازدواج با همسرم را فراهم کرده بود و هم می‌توانست فرصت‌های شغلی بسیار بهتری را به دنبال داشته باشد.
H.B
فهمیده بودم که باید عاقلانه‌تر ریسک کنم و هرگز با دو پایم عمق رودخانه را اندازه نگیرم!
هدی✌
تجربه همکاری با فنوم به من نشان داد که حداقل در کالاهای فناورانه، صرف مزیت قیمت و یا حضور پراکنده و غیرمستمر در نمایشگاه‌های بین‌المللی نمی‌تواند راهگشای صادرات باشد. بلکه فراتر از تمام عوامل، اثبات اعتبار و قابلیت اعتماد است که می‌تواند رابطه تجاری بلندمدتی را رقم بزند.
H.B
در آیینه‌های معمولی، نور باید ابتدا از شیشه عبور کرده و سپس به سطح منعکس‌کننده ـ مانند جیوه یا نقره ـ برخورد کند. سپس دوباره از شیشه عبور کرده و منعکس شود. هر بار که نور از یک محیط به محیط دیگر وارد می‌شود، مقداری از آن در جهتی غیر از جهت مطلوب منعکس می‌شود و درصدی از آن هم جذب می‌شود. اما آینه‌های لیزر باید به صورتی ساخته می‌شدند که نور، مستقیماً با ماده منعکس‌کننده ـ مثلاً طلا یا نقره ـ برخورد کرده و بدون ورود به قطر شیشه، منعکس شود.
هدی✌
فکر می‌کردم به پختگی کامل رسیده‌ام و می‌توانم تصمیمات درستی بگیرم و راه را از بی‌راهه تشخیص دهم.
هدی✌
پروژه به من آموخت که در محاسباتم صبور باشم و محتاط‌تر گام بردارم. پس از آن یاد گرفتم ابتدا گلوگاه‌ها و قسمت‌های دشوار هر پروژه را شناسایی کنم. سپس بررسی کنم که در صورت عدم دستیابی به آن قسمت، چه پیش خواهد آمد.
هدی✌
مطابق آیین‌نامه‌های مرکز رشد، شرکت‌های مستقر حدود دو تا سه سال فرصت داشتند تا ایده‌های خود را به مرحله تجاری و بازدهی برسانند. در پایان این دوره، شرایط همکاری شرکت با مرکز رشد بر اساس نتایج به دست آمده تغییر می‌کرد؛ با گذشت هر سال، هزینه دریافتی توسط مرکز رشد افزایش می‌یافت تا شرکتها کم‌کم بتوانند در خارج از مرکز رشد روی پای خود بایستند و در پایان دوره، از مرکز رشد خارج شده و فرصت را در اختیار شرکتهای نوپای دیگری قرار دهند.
هدی✌
همه‌جا دفترچه‌ام را به‌همراه داشتم تا اگر ایده جدیدی به ذهنم رسید، بالافاصله آن را ثبت کنم. تا جایی که این دفترچه در میان اهالی فامیل معروف شد! حتی گاهی خواهرزاده‌هایم مرا دوره می‌کردند و به «دفتر نقاشی» دایی‌شان که به زعم آن‌ها جز «دیگ و قابلمه» چیز دیگری در آن ترسیم نشده بود می‌خندیدند. من هم با خنده آن‌ها می‌خندیدم و البته روز به روز به طرح مورد نظرم نزدیک‌تر می‌شدم.
هدی✌
اولین حضور جدی ما در نمایشگاه نانو درس بزرگی را برای من به همراه داشت؛ این‌که نمایشگاه، دروازه اصلی ورود به بازار است و با هیچ گزینه دیگری قابل قیاس نیست؛ رصد توانمندی رقبا، شناسایی شبکه متخصصان، شناخت مشتریان و ارتقای جایگاه شرکت در نظر آنان، همه و همه تنها با حضور مستمر در نمایشگاه‌های تخصصی امکان‌پذیر بود. لذا از آن به بعد تصمیم گرفتم تا با اهتمام هرچه تمام‌تر، در رویدادها و به‌خصوص نمایشگاه‌های مرتبط حضور داشته باشم.
هدی✌
برای برخی دانشگاه‌ها، مرغ همسایه غاز است و آنها به تأمین تجهیزات خود از خارج کشور مشتاق‌ترند. این در حالی بود که در فرایند خریدهای خارجی، هم در انتقال وجه و دریافت محصول، و هم در گرفتن خدمات پس از فروش با مشکلات جدی مواجه می‌شدند.