کتاب داستان نانو تروا
معرفی کتاب داستان نانو تروا
سید مجتبی قافلهباشی و سعید حسین رفیعی روایتی بدیع از توسعه و تجاریسازی یک فناوری دارویی را در کتابی با عنوان داستان نانوتراوا روایت کردهاند.
خلاصه کتاب داستان نانوتراوا
توسعه دانش و فناوری درحوزههای مختلف از دیرباز مورد توجه بوده است؛ بهویژه که بسیاری از فناوریهای نو تاثیر بسزایی در بهبود کیفیت زندگی آدمیان دارند. فناوریهای مرتبط با بهداشت و درمان، اهمیت ویژهتری دارند چراکه با سلامت و جان انسانها طرف هستند. سید مجتبی قافلهباشی و سعید حسین رفیعی در داستان نانوتراوا، فراز و نشیبها برای دستیابی به فناوری دارویی خاصی را روایت میکنند. داستان از روزهای جوانی محمودرضا جعفری آغاز میشود. جوانی بجنوردی که برخلاف انتظارش در رشته داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قبول شد و مسیری خارقالعاده برایش رقم خورد. در خلال داستان محمودرضا، تجربه تجاریسازی یک فناوری دارویی بسیار مهم نیز روایت میشود.
خواندن کتاب داستان نانوتراوا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب داستان نانوتراوا را به همه علاقمندان دانشپژوهی و فناوریهای جدید و دانشجویان رشته داروسازی پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب داستان نانوتراوا
محمودرضا در دانشکده داروسازی ثبتنام کرد. شش ماه پس از اعلام نتایج کنکور تجربی، نتایج کنکور رشته ریاضی نیز اعلام شد؛ او در رشته مهندسی برق دانشگاه فردوسی مشهد نیز پذیرفته شده بود. با این حال، یک ترمی از تحصیل جعفری در رشته داروسازی گذشته بود و با وجود فراهم بودن شرایط تغییر رشته، او ترجیح داد تا لباس تحصیل را عوض نکند؛ چه اینکه در این مدت کوتاه، کمی هم به داروسازی علاقمند شده بود. داروسازی رشتهای بیگانه از فرمول و ریاضیات نبود و لازم بود گاهی محاسبات پیچیدهای برای برآورد نیمعمر یک دارو انجام شود. از طرفی ذهن تحلیلگر ریاضی خوانده قدرت خوبی در رمزگشایی از طراحی و مهندسی ذرات در حوزههای چون نانوداروها داشت. از این رو، توانمندی محمودرضا در ریاضی میتوانست بشارتدهنده موفقیتش در آینده باشد. با این حال، گذشت چند ترم و نزدیک شدن به موقعیتهای بازا کار، نظر او را نسبت به انتخاب چند سال پیشش مکدر ساخت.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب داستان نانوتراوا، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
فهرست کتاب داستان نانوتراوا
• فصل اول: بسیار سفر باید؛ شکلگیری ایده
• فصل دوم: باشگاه تولیدکنندگان؛ از تاسیس شرکت تا همکاری با صنعت
• فصل سوم: فصل امتحان؛ پیشنیازهای تولید و کسب مجوزها
• فصل چهارم: که عشق آسان نمود اول؛ ناپایداریهای کسبوکار
• فصل پنجم: موسم برداشت؛ سازماندهی مجدد و تثبیت بازار
• فصل ششم: غیر مترقبه: از بحران بازار تا گشایش
• فصل هفتم: سایه درخت؛ برای آینده
• اختتام: فراتر از یک تجربه
حجم
۳۸۲٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۵۹ صفحه
حجم
۳۸۲٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۵۹ صفحه
نظرات کاربران
مسیر راه شرکت های دانش بنیان دارویی و سختی و چالش هاشو بنیان کردن! واقعا درود به شرف چنین افرادی که بن بست نمی شناس . افتخار میکنم بهشون. با اینکه اخبار منفی بسیار زیاده اما با خوندن مسیر راه این
چه کار خوبی کردین ایپاب گذاشتین. خیلی وقت بود چشم انتظار بودیم
واقعا روند کار تولید دارویشان نفس گیر بود... خدا قوت به دکتر جعفری، و همکاران و تشکر از این کتاب جالب... که سختی های مسیر رو خیلی خوب نشون میده