کتاب بر بال سرنوشت
خواندن نظراتمعرفی کتاب بر بال سرنوشت
«بر بال سرنوشت» به قلم حسن ودود (-۱۳۵۴) و تصویرگری فرهاد مفوز (-۱۳۶۵)، داستانی مصور با موضوع دفاع مقدس و جنگ ایران و عراق است.
جنگ نفتکشها
ایلیا، تولد یک قهرمان؛ ۸امین توکلی
ایلیا، تولد یک قهرمان؛ ۴امین توکلی
ایلیا، تولد یک قهرمان؛ ۱۰امین توکلی
غروب جمشید؛ جلد دوماشکان رهگذر
روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۴ ـ دوشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۳ ـ پنج شنبه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۲ ـ چهارشنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۱ ـ سه شنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۰ ـ دوشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۹ ـ یک شنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۸ ـ شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۷ ـ پنج شنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۶ ـ چهارشنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۵ ـ سه شنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۲
زیبا و تاثیر گذار بود واقعا جای همچین کتاب هایی برای نوجوان های ما خالیه کتاب های دفاع مقدس ممکنه خیلی طولانی باشن و شما حوصله خواندن آن هارا نداشته باشید اما این کتاب که قسمتی از زندگی یک شهید عزیز و
جالب بود، دوست داشتم.
زیبا و درعین حال غمگین ~~
زیبا و غمگین
چرت نمونه ای که گذاشتن یه صفحه هست اخه با یه صفحه میشه چیزی از کتابو فهمید که رغبتی به خرید کرد؟؟؟!!!
بی سر ته بود خیلی