معرفی و دانلود کتاب اخلاق بردگان و اخلاق آزادگان pdf + خلاصه رایگان

کتاب اخلاق بردگان و اخلاق آزادگان

۳.۳(از ۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اخلاق بردگان و اخلاق آزادگان

کتاب اخلاق بردگان و اخلاق آزادگان کتابی به قلم عبدالعظیم کریمی است.

این کتاب توسط انتشارات صابرین چاپ شده و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

درباره‌ی کتاب «اخلاق بردگان و اخلاق آزادگان»

در زبان و فرهنگ ما غالبا دو واژه‌ی آزادی و آزادگی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. حال آنکه آزادی بیش از هر چیز بار و معنایی حقوقی دارد و در عمل آزادی جسم و تن از بند و زندان است. اما آزادگی، به معنای رهایی فکر و اندیشه است. آزاده را عموما جوانمرد، با شرافت، نجیب و با مروت می‌دانند اما بردگان چطور؟ بردگی دقیقا نقطه‌ی مقابل این تعاریف است.

عبدالعظیم کریمی در کتاب اخلاق بردگان و اخلاق آزادگان به رفتار و افعال آزادگان و بردگان می‌پردازد. اینکه چطور و با انجام چه اعمال و رفتاری فردی به عنوان آزاده شناخته می‌شود و چه نوع  بندگی و اسارتی، بردگی را به همراه دارد. بنابراین می‌توان گفت اخلاق بردگان و اخلاق آزادگان یک نوع کتاب خودیاری است. کتابی که با مطالعه‌ی آن هر فردی می‌تواند راه و روش صحیح سلوک و رهایی از قید و بند‌ها را بیاموزد.

کتاب «ااخلاق بردگان و اخلاق آزادگان» را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اخلاق بردگان و اخلاق آزادگان برای هرکسی که به دنبال راه و روش آموختن آزادگی و رهایی از بندها و اسارتها است، خواندنی است.

درباره‌ی عبدالعظیم کریمی

عبدالعظیم کریمی، در سال ۱۳۳۵ به دنیا آمد. او دارای مدرک دکترا در رشته روان‌شناسی است.

عضو هیات علمی پژوهشگاه تعلیم و تربیت و استادیار دانشگاه است. او در زمینهٔ روان‌شناسی و تعلیم و تربیت فعالیت می‌کند و تاکنون بیش از ۳۰ عنوان کتاب و ۱۵۰ عنوان مقاله از او منتشر شده است.

او هماهنگ‌کنندهٔ مطالعات بین‌المللی تیمز و پرلز در ایران است.

جملاتی از کتاب «اخلاق بردگان و اخلاق آزادگان»

آزادگی، آزاد شدن آدمی از  "خود"، رهایی از "تعلقات" و پشت پا زدن به پای‌بندی‌هایی است که او را از بالندگی، خلاقیت، نوآوری و نوزایی باز می‌دارند. از این رو آزاده کسی است که ذهن و دل خود را از همه "بستگی"‌ها رسته و به آنچه او را آزاد و رها می‌کند، معظوف می‌سازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اخلاق بردگان و اخلاق آزادگان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اخلاق بردگان و اخلاق آزادگان
تعداد صفحه‌ها:۷۲ صفحه
قیمت کتاب:۸۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه شناخت‌نامه برده و آزاده

۱۴۰۱/۰۸/۳۰

مقدمه کتاب منو جذب کرد و نکته ی خوبی رو بهم یاد داد. ولی انتظار داشتم بجای جمله های فراوان و پشت سر هم یک تحلیل و نقد خیلی خوب در زمان کوتاهی بخونم اما نه. خیلی جملات مفید و خوبی توی...بیشتر

گفت‌های بی‌گفتمان از عارفان و سالکان
محمد فروهر
چیستان های راز گستر
رژیم مصرف رسانه‌ای
معصومه نصیری
من برتر ( ۲۱ مهارت برای تقویت هوش معنوی)
سیندی ویگلزورت
درآمدی بر تحلیل کیفی داده
کارول گربیچ
فرودگاه فرشتگان (جلد سوم)
اصغر آیتی
مهدویت (دفتر دهم)
بهروز محمدی
لطفا از این‌طرف: اگر می‌خواهید بچه‌ها از ارتباط با شما لذت ببرند
الیزابت مورفی
دو مسلمان در محضر کی‌یرکه‌گود (رمان فلسفی به شیوۀ کی‌یر که‌گود)
امیر دالوند