معرفی و دانلود کتاب ناباب و نایاب pdf + خلاصه رایگان

گفتارهای ناباب در تعلیم و تربیت نایاب

۵.۰(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ناباب و نایاب

کتاب ناباب و نایاب نوشتهٔ عبدالعظیم کریمی و ویراستهٔ سیدمحسن ملاباشی و شهره زمانی است و نشر مهرستان آن را منتشر کرده است. گفتارهای ناباب در تعلیم و تربیت نایاب، موضوع این کتاب است.

درباره کتاب ناباب و نایاب

صرف‌نظر از اینکه نخستین بار چه کسی یا کسانی و با چه هدفی، واژۀ تربیت را به کار برده‌اند، باید گفت معنایی که امروزه از تربیت به ذهن متبادر می‌شود، به آنچه در همان آغاز بوده است، شبیه نیست.

کتاب ناباب و نایاب از شما به‌صراحت می‌خواهد دست از تعلیم‌وتربیت بردارید، تغییر نکنید، اعتمادبه‌نفس نداشته باشید و بازتولید نکنید. عبدالعظیم کریمی، نویسندۀ کتاب، بر این باور است تا زمانی که ما از دام آنچه فهمیده‌ایم آزاد نشویم و از حصار آنچه به آن دل‌خوش کرده‌ایم، خارج نشویم، همچنان با بزرگ‌ترین مانع فهم تربیت روبه‌رو هستیم. مرگ تربیت در قفس کژتابی‌ها از فهم درست تربیت آغاز می‌شود و تمام زندگی و آیندۀ کودک را در بر می‌گیرد. وی معتقد است نسل کنونی در اوج هجوم سرسام‌آور اطلاعات فزاینده، از رشد معرفت فزاینده بازایستاده است. والدین و مربیان باید بدانند تربیت انسان‌ها تغییردادن و تبدیل‌کردن آن‌ها به آنچه ما می‌خواهیم یا جامعه می‌پسندد، نیست؛ بلکه تأییدکردن و تکمیل‌کردن همانی است که آن‌ها می‌توانند باشند. در یک کلام، مربیان و والدین در هفده گفتار موجود در کتاب ناباب و نایاب، به‌صورت کامل و جامع، با آنچه تربیت نیست، آشنا می‌شوند.

خواندن کتاب ناباب و نایاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به پژوهشگران امور تربیتی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ناباب و نایاب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

ویراستارسیدمحسن ملاباشی، شهره زمانی
انتشاراتنشر مهرستان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۰۸/۰۲
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
آموزش تفکر به کودکان (کتاب کار کودکان ۱۴ - ۸ سال)تصویر جلد کتاب آموزش تفکر به کودکان (کتاب کار کودکان ۱۴ - ۸ سال)
محمد نجفی
در ستایش تربیت نکردنتصویر جلد کتاب در ستایش تربیت نکردن
علیرضا متولی
آموزش مهارت های زندگی؛ کنترل خشمتصویر جلد کتاب آموزش مهارت های زندگی؛ کنترل خشم
مجید همتی
راهبردهای روانشناختی تبلیغ؛ چگونه تبلیغ نکنیم!تصویر جلد کتاب راهبردهای روانشناختی تبلیغ؛ چگونه تبلیغ نکنیم!
عبدالعظیم کریمی
قصه‌های حنانه؛ حنانه گزارشگر می‌شودتصویر جلد کتاب قصه‌های حنانه؛ حنانه گزارشگر می‌شود
علی باباجانی
آموزش مهارت های زندگی؛ خودآگاهیتصویر جلد کتاب آموزش مهارت های زندگی؛ خودآگاهی
مجید همتی
مدیریت رفتاری تشویق و تنبیه از دیدگاه آیات قرآن کریمتصویر جلد کتاب مدیریت رفتاری تشویق و تنبیه از دیدگاه آیات قرآن کریم
الهام خودکار
آموزش مهارت های تفکر نقادانهتصویر جلد کتاب آموزش مهارت های تفکر نقادانه
کاترین دیالمین
ارتقاء تاب آوریتصویر جلد کتاب ارتقاء تاب آوری
اشرف باباخانلو
مدیریت بحران نوجوانی براساس تئوری انتخابتصویر جلد کتاب مدیریت بحران نوجوانی براساس تئوری انتخاب
زهرا جباری
آموزش مهارت های اجتماعی به کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب آموزش مهارت های اجتماعی به کودکان و نوجوانان
کیت فیتز سیمسونز
منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورشتصویر جلد کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورش
احمد نادری
تربیت دینی کودکان پیش دبستانیتصویر جلد کتاب تربیت دینی کودکان پیش دبستانی
مرضیه نوذری
من و عشق بی پایانتصویر جلد کتاب من و عشق بی پایان
سهیلا حبیبی
نماز و مدرسهتصویر جلد کتاب نماز و مدرسه
عبدالعظیم کریمی
جامعه شناسی نهاد آموزشی (مدرسه)تصویر جلد کتاب جامعه شناسی نهاد آموزشی (مدرسه)
کمال درانی
نماز و خانوادهتصویر جلد کتاب نماز و خانواده
عبدالعظیم کریمی
آموزش مهارت های زندگی؛ مهارت حل مسئله و تصمیم گیریتصویر جلد کتاب آموزش مهارت های زندگی؛ مهارت حل مسئله و تصمیم گیری