دانلود و خرید کتاب نماز و خانواده عبدالعظیم کریمی
تصویر جلد کتاب نماز و خانواده

کتاب نماز و خانواده

معرفی کتاب نماز و خانواده

کتاب «نماز و خانواده؛ نکته‌های روان‌شناختی در تربیت دینی فرزندان»، جلد نخست از منبع جامع «نماز و تربیت دینی» است که در این جلد نماز و تربیت دینی» در خانواده و شیوه‌های تربیتی والدین در پرورش حس دینی فرزندان به بحث گذاشته شده و هدف از آن یاری‌رساندن به پدران و مادران برای تقویت و پرورش پایبندی دینی فرزندان است. این اثر در مقام راهنمای والدین، اهداف، ، زمینه‌ها، عوامل، روش‌ها و بایدها و نبایدهای تربیت دینی کودکان و نوجوانان را با نکته‌ها و مثال‌های روان‌شناختی بررسی کرده است.
نظری برای کتاب ثبت نشده است
هدف اصلی تربیت دینی باید بجای اشباع نیازهای معنوی، تقویت و تحریک این نیازها باشد.
کاربر ۸۷۶۹۰۶
فرهنگ اقامهٔ نماز در زمان و مکانی نهادینه می‌شود که فرهنگ رفتاری در قالب ایمان قلبی، وجدان مذهبی، زیبایی سیرت و نیک خلقی و خوش رفتاری در میان اولیا و مربیان ظاهر شود. براین اساس، اگر اولیا و مربیان و مدیران مدارس با روش‌های فعال و نیت خالصانه به ترویج فرهنگ اقامهٔ نماز بپردازند، کودکان و نوجوانان خود بخود با میل و ارادهٔ نیک خود به این آیین انسان ساز و لذت بخش روی می‌آورند، مشروط به آنکه بتوانیم بجای روش‌های تحمیلی و تلقینی به رهیافت‌های وجودی و قلبی معطوف به آگاهی و اشتیاق درونی به امر نماز توجه کنیم.
کاربر ۸۷۶۹۰۶
اگر به راستی ما براین باوریم که دین یک فرایند درونی و فطری است، چرا در شیوه‌های تبلیغی و تربیتی غالباً دین به منزلهٔ یک فرآوردهٔ بیرونی تلقی می‌شود و سعی می‌شود بدون توجه به زمینه‌سازی و بیدارسازی نیازهای درونی افراد، تکالیف دینی در قالب شیوه‌های تشویق و تنبیه به افراد تلقین و یا تحمیل شود. حال آنکه دین در ذات خود اکراه‌ناپذیر است و پذیرش آن با شور و وجد درونی همراه‌ست.
کاربر ۸۷۶۹۰۶
بنابراین، هدف اولیا و مربیان نیز در تربیت باید فعلیت بخشیدن به استعدادهای معنوی و شکوفایی حس دینی و خداجویی آن‌ها باشد.
باران۴۸
تارهای ناخواسته، تصادفی، غیرعمدی، گذرا، جزئی و ناپیدای والدین بیش از رفتارهای رسمی، حساب شده و آشکار در تربیت دینی آن‌ها در فرزندان مؤثر واقع می‌شوند.
باران۴۸
سخت‌گیری‌های افراطی و سهل‌انگاری‌های بیش از اندازه این روند طبیعی را مختل می‌سازد و نوجوان را در مقابلهٔ آشتی‌ناپذیر با ارزش‌های دینی وادار می‌سازد.
باران۴۸
والدین باید از طریق تجربه‌ها و وقایع طبیعی زندگی روزمره به فرزندان خود نشان دهند که همان گونه که زندگی و سلامتی شیرین و خوشایند است، لحظاتی و مراحلی در زندگی وجود دارد که با مرگ و بیماری همراه است و این لحظات تلخ و ناخوشایند بخش جدایی‌ناپذیر زندگی آدمی است.
باران۴۸
وقتی به کودکان خود یاد می‌دهیم که به جای دیدن عیب دیگران، خوبی‌ها و نقاط قوت آن‌ها را مد نظر قرار دهند، در حقیقت احساسات عالی آنان را تقویت کرده‌ایم و پرورش داده‌ایم. این نوع نگرش به افراد، باعث می‌شود تا نسبت به خود نیز نگرش مثبت داشته باشند. خوشبختی در آن است که جنبه خوب افراد و اشیاء را ببینیم، زیرا در تمام افراد و اشیاء و پدیده‌های هستی، خوبی و بدی چون خورشید و سایه وجود دارد. باید هنر خوب دیدن و خوب انتخاب کردن را که یکی از جلوه‌های تربیت دینی است به کودکان آموزش دهیم.
کاربر ۷۵۰۴۶۹۸

حجم

۱۵۸٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

حجم

۱۵۸٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

قیمت:
۳,۰۰۰
تومان