کتاب همیشه ارباب
خواندن نظراتمعرفی کتاب همیشه ارباب
«همیشه ارباب» رمانی نوشته لوئیز کوپر، نویسنده انگلیسی داستانهای فانتزی است. کوپر خیلی برای فارسیزبانان آشنا نیست چون ژانر فانتزی تازه چندسالی است در ایران طرفدارانش را پیدا کرده است. شاید بعد از داستانهایی مثل ارباب حلقهها و هریپاتر.
اولین کتابی که کوپر چاپ کرد، «کتاب اضداد» نام دارد که در بیست سالگی اش آن را نوشت. او به جای درس خواندن بیشتر اهل رویاپردازی و نوشتن بود. او تا در سال ۲۰۰۷ توانست هشتاد رمان فانتزی بنویسد. کوپر در سال ۲۰۰۹ به طور ناگهانی به دلیل بیماری آنوریسم درگذشت.
«همیشه ارباب» درباره یک شخصیت فانتزی به اسم «تارود» است. پسری تودار و بینیاز و تقریباً دور از دسترس، اما در عینحال بهشدت وفادار به مردم و قوانین که در عین حال میتواند یک دشمن خطرناک باشد. او به دلیل استفاده نابجا و ناشیانه از فنون جادوگری باعث مرگ پسرعمویش میشود و دادگاه او را با ارفاق محکوم میکند به شرکت در «محفل حلقهٔ خورشید» تا رموز جادوگری و فلسفه را در محضر استاد بزرگ اسرار، عالیجناب جرک تولن یادبگیرد.
«حالا که به گذشته نگاه میکرد، با یادآوری اتفاقات آن روز انجمن، سرگرم میشد. آن هنگام همهچیز رمزآلود و دور از دسترس بهنظر میرسید؛ حتا نام حلقهٔ خورشید، تمام وجود او را پرِ ترس کرده بود. اما حالا... لبهاش با خندهای تمسخرآلود روی هم فشرده شد؛ لحظهای از افکارش بیرون آمد تا نگاهی به اطراف بیندازد. همهجا پرِ رنگ بود: قرمز، آبی، نقرهای، سبز، نارنجی، ارغوانی. رنگ شنلهای اعضای حلقه براساس رتبه و مقامشان، تفاوت داشت و در پسزمینهٔ تاریک دیوارهای سیاه میدرخشید. حالا همه آرام شده بودند و حرکت میکردند، چون مردی با شنل طلاییرنگ با قدمهای آرام از آنها دور میشد و فضای مراسم را دگرگون میکرد. او ــ استاد بزرگ اسرار ــ بالاترین رتبه را در کسب رموز برتر داشت و آن روز، روز انتصابش به ریاست حلقه بود.»
سابریل (رمانهای سهگانه پادشاهی کهن ۱)
گارت نیکس
کی صفردان دلیلو
قتل اتسویاجونیچیرو تانیزاکی
خلع شدگاناورسولا.کی لهگوئین
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
به نظر من که کتاب بی نظیریه. به یک شیوه فوق العاده نشون میده که نباید ذات دیگران را قضاوت کرد. مهم اینه که چجوری رفتار میکنیم، مهم نیست که اصلیتمون به کجا برمیگرده... و درباره سانسورها باید بگم که
داستانی نسبتا گنگه. با فلسفه غرب تا حدودی تناسب داره. خیلی به ماجراهای اساطیری و وجود خدایان وابسته است. داستان متن روونی نداره. اصلا و ابدا. خیلی خسته کننده است. اما اگر به 50 یا 60 درصد از کتاب برسید دیگه اون
کتاب خیلی قشنگیه
نویسنده سعی داره زاویه دید جدیدی به موضوع شر داشته باشه ولی به خاطر ناواضح بودن متن و احتمالا سانسور، یه داستان نه چندان جذاب ارائه داده. سیلان اصلا معلوم نیست از چه چیزی در تارود خوشش اومده و این احساسات
داستانش رو دوست نداشتم زیاد. شخصیت پردازی ضعیفی داشت. ضد و نقیض بود بعضی قسمتهاش و کلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. پیشنهاد نمی دم. میشه تو این سبک کتابهای بهتری خوند.
عالی