کتاب و آنگاه معنا زاده شد آنه او بیرنه + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب و آنگاه معنا زاده شد

«و آنگاه معنا زاده شد» شامل مجموعه مقالاتی با موضوعات سوژه، بازنمایی و شبیه‌سازی است که امیر رضائی‌پناه، سمیه شوکتی‌مقرب و عارف مسعودی ترجمه کرده‌اند.

این مجموعه میان‌رشته‌ای، نظرات گروهی از اندیشمندان برجسته همچون، هیو. جی. سیلورمن، آنه او. بیرنه، درو ای. هایلند، آلینا کلی، ماسیمو وردیکیو، گری ای. آیلسورث و بتینا برگومیراث بوردیار و لاکو لابارت را دربر دارد.

این مقالات ده اپیزود دارند که هر یک از بخش­‌ها و اپیزودها، متنی مستقل در بافتی به هم پیوسته است و چگونگی نقش‌آفرینی مفاهیم در عرصه‌های مختلف فرهنگی، هنری، سیاسی و اجتماعی را نشان می‌دهد.

نویسندگان مجموعه می‌کوشند فهمی خاص و اصیل از برخی مقوله‌های مهم علوم انسانی و اجتماعی مانند معنا و نظام معانی، بازنمایی، شبیه­‌سازی، سوژه سیاسی، امر سیاسی، سیاست، امر اجتماعی، حقیقت، امر واقع، رخداد، ادبیت فلسفه و فلسفیت ادبیات، سرشت هنر، روی صحنه و پشت صحنه، گفتمان هویدا و گفتمان پنهان به‌دست دهند.

بریده‌هایی از کتاب

موقعیت‌ها به ما احساسی ناب از تجربه جهان نمی‌دهند، بلکه ما را در تصاویری درگیر می‌کنند؛ تصاویری از آن‌چه بازنمایی شده است. به این ترتیب، آن‌چه ما می‌بینیم چیزی نیست که واقعاً وجود دارد، بلکه چیزی است که سنت‌های فرهنگی و اجتماعی و پیشینه تاریخی به‌ما ارائه می‌کنند.
soroush
منابع پنهان اندیشه‌ی هایدگر: تأثیر آموزه‌های چینی و ژاپنی بر نوشته‌های وی
راینهارد مای
درآمدی بر ژاک دریدا
سایمون گلندینینگ
پدیدارشناسی تجربه‌ی زیبایی‌شناختی (گزارش و ملاحظات)
میکل دوفرن
از مصائب معنا (جستارهایی در فیلولوژی، زمان و شعر)، به همراه ترجمه‌ی دو مقاله از جورجو آگامبن
جورجو آگامبن
پدیدارشناسی