کتاب عاشقش باش، ترکش نکن: ۲۶ راه برای بهدست آوردن آنچه در کار میخواهید
معرفی کتاب عاشقش باش، ترکش نکن: ۲۶ راه برای بهدست آوردن آنچه در کار میخواهید
از مقدمه کتاب:
خیلی از مردم کارشان را ترک میکنند زیرا چیزی اشتباه است، یا چیزی را از دست دادهاند. آنها یا به شکل طبیعی کارشان را ترک میکنند، با از در بیرون رفتن یا از نظر روانشناسی کارشان را ترک میکنند، با صرف انرژی و تعهدشان بدون انجام کاری. و بعد، به خاطر کارشان بسیار افسوس میخورند.
اگر حق انتخاب دیگری وجود داشت، چه؟ اگر ممکن بود که عشق به کارتان را به دست بیاورید یا دوباره پیدا کنید، چه؟ (و منظور ما عشق است، نه دوست داشتن.) اگر کار شما چیزی بود که هر روز باعث پیشرفتتان میشد چه؟ اگر اشتیاقتان را بیدار میکرد؟ اگر از خلاقیتتان استفاده میکردید؟ اگر احساس قدرشناسی در شما به وجود میآورد چه؟ (آیا فکر میکنید خوششانس هستید؟) اما، واقعاً، اگر کار شما به راستی اهدافتان را به سرانجام برساند، چه؟ ما فکر میکنیم ممکن است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب عاشقش باش، ترکش نکن: ۲۶ راه برای بهدست آوردن آنچه در کار میخواهید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | عاشقش باش، ترکش نکن: ۲۶ راه برای بهدست آوردن آنچه در کار میخواهید |
| موضوع | مدیریت و کسب و کار |
| نویسنده | بورلی کای، شارن جردن ایوانز |