معرفی و دانلود کتاب کتاب کوچک زبان بدن pdf + خلاصه رایگان

کتاب کتاب کوچک زبان بدن

۴.۱(از ۱۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کتاب کوچک زبان بدن

«کتاب کوچک زبان بدن» به شما کمک می‌کند از زبان بدنتان باخبر باشید.

حرکات غیرکلامی و علائمی را که خودش بروز می‌دهد بشناسد و حرکات و علائم ارتباطی سایر همنوعانتان را هم بفهمید. فراگیری دانش و مهارت ارتباط غیرکلامی از هر مواجهه‌ای با دیگران، تجربه‌ای هیجان انگیز می‌سازد.

شما یاد می‌گیرید از روی حرکات دیگران افکارشان را بخوانید و زمان هیجان انگیزی را صرفاً به تماشای آئین‌های مربوط به زبان بدن آنها بنشینید!

به کمک درک، مشاهده و درون‌بینی، بگویید که دیگری دارد دروغ می‌گوید، می‌خواهد دیگران را تحت تأثیر قراردهد، یا صرفاً کسل است!

بخوانید و از زبان بدن، که بیشتر از صدها جلد کتاب حرف می‌زند، بیشتر بدانید!

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب کوچک زبان بدن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کتاب کوچک زبان بدن

۱۳۹۹/۰۵/۰۶

مختصر و مفید هرچند شاید آن چنان کارآمد نباشه

سیدنی کارتن
۱۴۰۴/۰۶/۲۴

کتابچه خوبی بود، تمامی نکات زبان بدن رو به صورت حرفه ای نگفته بود چون کتاب کوچکه، ولی نکات کاربردی که در زندگی رومزه حتما اتفاق میفتند رو توضیح داده بود و من دنبال همچین چیزی بودم.نثر ساده و روان...بیشتر

fatemehجان
۱۴۰۴/۰۳/۱۱

خوب بود توصیه میکنم. ساده و روان توضیح داده بود.ولی خب همونطور که نوشته کتاب کوچک زبان بدن خیلی خلاصه هست.

امیرحسین
۱۳۹۷/۱۰/۰۸

جالب بود فقط همین...

Vector
۱۳۹۹/۰۲/۰۴

این کتاب برای هرکسی که می خواد ارتباطاتشو قوی تر کنه یا فکر دیگرانو بخونه عالیه👍👍👍البته کتاب جامع زبان بدن کاملتره.