کتاب قدرت انعطاف پذیری
معرفی کتاب قدرت انعطاف پذیری
«قدرت انعطافپذیری» نوشته دامین هوگز(دیمیان هیوز)، استاد روانشناسی سازمانی و تغییر دانشگاه متروپولیتن منچستر است. او در این کتاب، به اهمیت انعطافپذیری و باز بودن فکر در بهبود و موفقیت در زندگی تاکید میکند. نویسنده با بررسی زندگی و گفتههای افراد موفق در جهان به این موضوع میپردازد که داشتن هدف، اراده و تلاش سامانمند زمینههای اصلی موفقیت این افراد هستند.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«تحقیقات نشان دادهاند که حدود ۷۳ درصد از خریداران در نقاط مختلف دنیا قبل از اینکه چیزی را خریداری کنند، به نسبت پنج بار دچار شک و تردید میشوند. به عبارت دیگر آنها قبل از خریدن اجناس، پنج بار آن را کنار میگذارند و دوباره بر میدارند. علاوه بر آن بخش دیگری از این تحقیقات نشان داد که حدود ۸ درصد از فروشندگان نیز به نسبت پنج بار جنسی که مشتری در خرید آن شک دارد را از او میگیرد و در انتها میپذیرد که آن را بفروشد.
در حالت کلی اگر بخواهیم این مطلب را بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که حدود ۸ درصد از افراد در حال سود بردن از ۷۳ درصد از مردم هستند. تعجبی ندارد که همین تعداد کم و انگشت شمار بتوانند در مقایسه با تعداد بیشتری از مردم سود کنند. این نسبت شاید کمیمتغیر باشد، اما نسبت تعداد افراد موفق و افراد عادی را به وضوح بیان میکند.
با ارائۀ این مثال ما قصد داریم، پشتکار فروشندگان در نشان دادن صبر و تحمل و فروش اجناس را بیان کنیم. اگر ما بخواهیم خودمان را جای خریداران بگذاریم، قطعاً نمیتوانیم با بار اول دیدن هر چیزی، آن را بخریم. اما اگر بخواهیم در گروه فروشندگان باشیم، آیا میتوانیم در صبر و تحمل نشان دادن از خود، این چنین تلاش کنیم؟ آیا پس از پنج بار «نه» شنیدن، از فروش جنسی، خود خسته و پشیمان نمیشویم؟»
تمرین موفقیت در بازار کار
برایان تریسی
اعتماد به نفس برای همهکنت سایره
چگونه عاشقانه زندگی کنیم؟وین دایر
چرا حال انسان امروزی خوب نیست ؟ (روشهای موثر برای مواجهه با سایههای فردی ،اجتماعی و سازمانی)مایکل روٍث
رزق مقسومماجد اخوت
شهامت رها بودنشهره عبداللهی (قراچه داغی)
پنج اصل خوشبختی چیست؟جیمز آرتور ری
۱۰۱ ایده برتر؛ جلد ۴جیمز اسکینر
نیروی تغییر جهانگری مورش
هوش هیجانی خود را بسنجیدفیلیپ کارتر
خودرهبری: چگونه با تکیه بر درونِ خود، رهبری مؤثرتر، کارآمدتر و موفقتر شویماَندرو برایانت
مردم دربارهی شما چه میگویند؟ پنجاه درس برای بالابردن محبوبیت خودفرانک پیترز
سپاسگزاریجی. پی. واسوانی
برنده باشیمریچارد لیدر
۱۰۱ ایده برتر؛ جلد ۱۰جیمز اسکینر
ده گام ساده بسوی خوشبختیابوذر کرمی
موفقیت در زمان رکود بازارپاتریک فورسیت
هشت گام تا شادکامیآنتی ام گرانت
مرکز توجه: با ساده کردن زندگی، بهرهوری خود را دو برابر کنید و به همه هدفهایتان برسیدبرایان تریسی
مدیریت خلاقانه پول
رابرت کیوساکی