معرفی و دانلود کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی (برای کودکان و نوجوانان) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی (برای کودکان و نوجوانان)subscriptionAvailable

کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی (برای کودکان و نوجوانان)

۳.۷ امتیاز(از ۱۶ رأی)
انتشارات:
انتشارات پلک

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی (برای کودکان و نوجوانان)

در این کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی کودکانه می‌خوانید. این داستان‌های را پارسا بامشادی و شادی انصاریان با هدف آموزش به کودکان نوشته‌اند.

داستان‌گویی و قصه‌پردازی یکی از راه‌های آموزش است زیرا از گذشته تا کنون این روش یکی از اثرگذارترین روش‌های تربیت بوده و هنوز هم اعتبار و جایگاه خوبی در آموزش دارد. زیرا کودک با شخصیت داستان مورد نظر ارتباط تنگاتنگی برقرار می‌کند، با او همذات پنداری می‌کند و ناحودآگاه الهام و تاثیر می‌گیرد.

دباره کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی

داستان‌های این کتاب بر موضوعات گوناگون اخلاقی و رفتاری مثل خودشناسی، ایمان، نیکی به پدر و مادر، صبر و تلاش، امیدواری، بخشندگی و..... تمرکز دارند. در پایان هر داستاک هم پیام آن در بخشی به اسم آموزه آمده است.

جملاتی از کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی

پسر دومش به سویش دوید و به او گفت: «چه کار می‌کنید پدر؟ خانه در حال سوختن است و شما فقط نگاه می‌کنید؟». پدر گفت: «تو خبر نداری. دیروز برادرت خانه را فروخته است». پسر گفت: «ولی ما فقط نیمی از پول آن را گرفته‌ایم و هنوز کاملاً تسویه نکرده‌ایم. شک دارم که با این وضعیت آن مرد هنوزم قصد خرید اینجا را داشته باشد».

دوباره اشک به چشمان پدر آمد و ضربان قلبش تندتر شد. تا اینکه پسر سومش آمد و گفت: همین الان از پیش آن مرد می‌آیم. او به من گفت: مشکلی نیست که خانه سوخته است یا نه. این خانه مال من است و می‌خواهم پولی را که قبلا قرار گذاشته بودیم بپردازم. نه شما و نه من هیچکدام نمی‌دانستیم که ممکن است خانه آتش بگیرد». پس همه بدون نگرانی به تماشای خانۀ در حال سوختن ایستادند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی (برای کودکان و نوجوانان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی (برای کودکان و نوجوانان)
موضوعرمان، داستان کوتاه، داستان کودک و نوجوانان

۱۴۰۴/۱۲/۲۲

خیلی کوتاه و بی سر و تهه

جهانگير طاهري
۱۴۰۵/۰۵/۰۳

چند داستانش رو خوندم عالی بود مخصوصا نتیجه گیری آخرش ممنون از طاقچه مخصوصا از قسمت بینهایتش

کاربر 12038046
۱۴۰۵/۰۳/۱۲

عالی ،

۱۴۰۴/۱۰/۲۹

عالی بود به نظرم خیلی جذاب بود

قصه‌های نقلی؛ سی شب سی قصه
علی باباجانی
خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه)
آر. دبلیو الی
عجب اشتباهی!
سرور پوریا
مورچه و جیرجیرک
انتشارات دریم لند
داستان‌های یه قل دو قل (۲)
طاهره ایبُد
کار و تمرین علوم اول ابتدایی
مریم صاحبی همدانی
‌‫۱۰۱ بازی برای حضور ذهن‬‬: به همراه معماهایی برای کودکان
آلیسون بارتل
فاصله‌ات را با من حفظ کن!
جولیا کوک
صد و یک بازی نشاط‌آور برای بچه‌های ۶ تا ۱۰ سال