دانلود و خرید کتاب کوچک‌ترین... بزرگ‌ترین نکات زندگی! اچ. جکسون براون ترجمه زهره زاهدی
تصویر جلد کتاب کوچک‌ترین... بزرگ‌ترین نکات زندگی!

کتاب کوچک‌ترین... بزرگ‌ترین نکات زندگی!

امتیاز:
۴.۰از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کوچک‌ترین... بزرگ‌ترین نکات زندگی!

«کوچکترین. بزرگترین نکات زندگی!» ۵۱۶ یادآور برای یک زندگی شاد وپر ارزش به قلم اچ جکسون براون است. این نکات، نوشته های پدر براون برای پسرش است که او انها را چنان کاربردی و بااهمیت یافته که خواسته دیگران را هم از این نکات بهره مند کند: وقتی کالایی می‌خری که بیش از ۵۰ دلار ارزش دارد، از فروشنده دربارۀ شرایط پس دادن کالا سؤال کن * ۳۴ * یادت باشد که ممکن است بچه‌ها با ذهن قوی به دنیا بیایند، اما رفتار درست نه * ۳۵* هرگز شمارۀ کارت اعتباری‌ات را پای تلفن نگو، مگر این که خودت شماره گرفته باشی * ۳۶ * مردم را از روی کس و کارشان قضاوت نکن * ۳۷ * آدرست را هم روی چمدانت بنویس و هم داخلش بگذار! * ۳۸* وقتی با کسی آشنا می‌شوی یادت باشد که او حتماً از کسی یا چیزی می‌ترسد، از کسی یا چیزی خوشش می‌آید، و کسی یا چیزی را از دست داده‌است.
مغزتان را رام کنید
جن تینچر
درس‌هایی برای موفقیت
آنتونی رابینز
توصیه‌های غذایی آنتونی رابینز
سعید سهیلی
تو؛ از اندام‌های حسی‌ات چه می‌دانی؟ (کتاب هفتم)
۱۰۱ روش برای تغییر زندگیتان
مغز خود را دوباره برنامه‌ریزی کن
باریش موسلو
مسئولیت جزایی و حقوقی سازندگان اتومبیل و تأثیر آن در تصادفات جاده‌ای
امین توکلی هرسینی
تو؛ چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟ (کتاب نهم)
تولدی در هور
معصومه سپهری
تو؛ آیا به سیستم گوارشت اهمیت می‌دهی؟ (کتاب ششم)
در مدار مهر
صدیق قطبی
صد راه برای ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس
مهدی امیری
نقطه‌ تعادل خود را پیدا کنید
برایان تریسی
کاپوچینو و موفقیت (۱۰۱ داستان کوتاه درباره‌ موفقیت)
ریچارد کویک
بهانه‌ها را رها کنیم!
وین دایر
پارادایم موفقیت
حمیده دهقانی
تو؛ آیا ریه‌هایت برای عمری طولانی آماده‌اند؟ (کتاب پنجم)
۱۳۹۷/۰۷/۲۹

کتاب دیگری از همین نویسنده را دارم به اسم« اندرزهای کوچک زندگی» ترجمه شبنم خوشبخت.( نسخه چاپی) فایل نمونه را که خواندم هر دو دریک سبک هستند ،جملات کوتاه اموزشی وانگیزشی درباب موفقیت وزندگی بهتر.نمیشه گفت تمام جملات کاربردی ویا مطابق

- بیشتر
۱۳۹۹/۱۲/۲۹

به نظرم بعضی قسمتاش برای فرهنگ ما قابل درک نیست یا شاید شخصی هستند و ما نمی فهمیم. در کل برای یک بار خوندن می ارزه. البته بعضی جملاتش درخشان بود به نظرم که در بریده ها به اشتراک گذاشتم

۱۴۰۲/۰۹/۰۷

عالی بود

۱۴۰۲/۰۹/۰۳

یه سری نکات ساده‌ی نیم‌خطی که شاید کم اهمیت به نظر میاد ولی با مرورش تو ذهن مخاطب به خوبی حک میشه و باعث میشه بهشون فکر کرد. کلا خوندنش نیم ساعت بیشتر وقت نمیگیره و بنظرم ارزشش رو داره

قمار نکن. یادت باشد که کازینوهای چند میلیارد دلاری را می‌سازند که خودشان برنده شوند، نه تو
احسان رضاپور
این سه الف را فراموش نکن: « احترام به خود »، « احترام به دیگران » و « احساس مسئولیت در قبال همۀ اعمالت »
هر سال، ده کتاب نامزد دریافت جایزۀ بهترین کتاب سال را بخوان
در تعطیلات زیاد مطالعه کن، اما هیچ چیز در ارتباط با شغلت نخوان
وقتی با عزیزی اختلاف عقیده داری، به مسائل جاری بپرداز، مشکلات گذشته را پیش نکش
احسان رضاپور
وقتی می‌دانی کسی برای تهیه و انتخاب لباسی که به تن دارد زحمت زیادی کشیده است، به او بگو معرکه شده است!
یادت باشد که هر چه بیشتر بدانی، کم‌تر می‌ترسی
رفتارت با سرایدار مؤسسه همان قدر دوستانه باشد که با رئیس هیئت مدیره
سالی یک بار به جایی برو که هرگز نرفته‌ای
Mozhgan
وقتی به دنبال لذت‌های بزرگ زندگی هستی، از لذت‌های کوچک غافل نشو
sadeghi
از کسی که مایلی او را بهتر بشناسی، بخواه که اسم پنج نفری را که دلش می‌خواهد ملاقات کند، برایت بنویسد. این دربارۀ آن فرد اطلاعات زیادی به تو خواهد داد
وقتی چیزی از دست می‌دهی، درسش را از دست نده
وقتی پای مسائل مالی در میان است، بیرحمانه واقع‌بین باش
هر از چندی از خودت بپرس، اگر موضوع پول در میان نبود، دلم می‌خواست چه کار کنم؟
سارا
یادت باشد هیچ دو نفری نیستند که از یک پنجره به بیرون نگاه کنند و هر دو دقیقاً یک منظره را ببینند
Nima Mohsenpour
صرفنظر از رفتار دیگران با تو، مؤدبانه و منصفانه رفتار کن. اجازه نده که آنها واکنش تو را تعیین کنند
در جعبۀ ناهار فرزندت یادداشت‌های محبت‌آمیز بگذار
Mozhgan
این گفتۀ داوَر لو هولتز را به خاطر بسپار: « زندگی عبارت است از ده در صد آن چیزی است که بر من اتفاق می‌افتاد و نود در صد واکنش من است نسبت به آن اتفاق »
سارا
وقتی گوشی تلفن را برمی‌داری لبخند بزن. کسی که در طرف دیگر سیم است، از لحن صدایت خواهد فهمید
هر نوع تبعیض و تعصب بر اساس نژاد، جنسیت، مذهب یا سن را نپذیر و محکوم کن