معرفی و دانلود کتاب چگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایمsubscriptionAvailable

کتاب چگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایم

۳.۹ امتیاز(از ۱۶ رأی)
پل هاوک، مریم سلطانیه
انتشارات:
نشر پیدایش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایم

سلطه گرها، قلدرها، از خودراضی ها، شلخته ها و... با رفتارهای تند و زننده شان اطرافیانشان را آزار می دهند. ممکن است این فرد رئیس، همکار، همسایه، دوست، همسر و یا حتی فرزندان باشد. شما گاهی به آنان ترحم کرده اید و گاهی از عصبانیت فشار خونتان بالا رفته است. با کمک کتاب «چگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایم» پل هاوک یاد می گیرید که مجبور نیستید به آنان اجازه دهید که با شما بدرفتاری کنند. این کتاب را بخوانید و دیگر نگذارید کسی شما را عصبانی کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایم
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه غلبه بر مشکلات

eishnoshinak
۱۳۹۹/۰۱/۱۶

کتاب خیلی خوبی در زمینه شناخت از خودمان و دیگران بود. علت یکی از رفتارهای خودم رو نمیدونستم و سالها بود برام جای سوال داشت به لطف این کتاب متوجه شدم و تلاش خودم رو برای تغییرش میکنم.

Hanie mahmodoghli
۱۳۹۹/۰۲/۲۷

ممنون برام مفید بود👌

matina
۱۴۰۱/۰۱/۱۹

این کتاب یک کتاب کاملا کاربردی هست ولی یه ضعفی که داره تکرار بیش از حد یک مطلبه، البته شاید هم نقطه قوت این کتاب باشه چون اینقدر تکرار کرده که من کاملا میدونم باید چکاری انجام بدم. در این...بیشتر

mj
۱۳۹۹/۰۲/۲۰