دانلود و خرید کتاب مادر شصت دقیقه ای راب پارسونز ترجمه فاطمه اعلی

انتشارات:نشر پیدایش
امتیاز:
۴.۶از ۱۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مادر شصت دقیقه ای

مادرها این کتاب برای شما است. در این شصت دقیقه می آموزید که: بزرگترین هدیه‌ای که می‌توانید به فرزند خود بدهید،چیست؟ با اینکه مادر خوبی هستید چرا گاهی وقت‌ها احساس گناه می‌کنید؟ باید تمام وقت کار کنید یا در خانه بمانید؟ با اینکه عاشق بچه‌هایتان هستید اما اشکالی دارد اگر گاهی وقت‌ها دوستشان نداشته باشید؟ مادران چالش‌ها و امیدهای مادران تنها چیست و...اینکه چقدر وقت کافی است تا رابطه‌های شما با فرزندتان برای همیشه دگرگون شود. راب پارسونز در این اثر جواب همه سوالاتتان را درباره فرزندپروری می‌دهد.

کلیدهای رفتار با کودک یک‌ساله
مگ زویبک
شادترین بچه محله (شادترین کودک محله)
هاروی کارپ
کلیدهای برخورد با مشکلات خواب کودکان
سوزان ای. گاتلیب
فرزند دوم، پیامدها و راه حل ها
کلیدهای رفتار با کودک دوساله
مگ زویبک
انواع کودکان: چگونه بچه‌هایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد اول)
پائول تایگر
هفته‌ چهل و چند
فاطمه ستوده
nafise🌱
۱۳۹۹/۰۱/۰۶

چقدر حال یک مادر می‌تواند با خواندن این کتاب بهتر شود. شناخت حس‌های متفاوتی که نمی‌گذارند از روزهای زیبای بودن با بچه‌ها لذت ببری. از طاقچه متشکرم که این کتاب را در اختیار مادران قرار داد.🌸

۱۳۹۹/۰۸/۰۵

این نکته اش برام جالب بود که می‌گفت هربچه ای با بچه دیگر متفاوت هست. شما باید او را بشناسید و درک و کنید و بعد اصول تربیتی مطابق باشخصیت او را پیاده کنید

۱۳۹۹/۰۵/۲۷

کتاب بسیار اموزنده برای همه ی مادران🌸 به ما کمک میکند تا با واقعیت ها و مشکلات والد بودن بیشتر اشنا شویم و بتوانیم احسایات منفی خود را کنترل کنیم و به ما کمک میکند قبل از اینکه دیر شود و

- بیشتر
فاطمه
۱۴۰۲/۰۲/۱۹

کتاب خیلی خوبی بود و مناسب هر مادری میتونست باشه؛ چه اونی که نوزاد داره و چه اونی که بچه هاش بزرگ شدن. ولی در کل خیلی زیاد به مادران شاغل توصیه ش میکنم☺️

pegahbabaee
۱۴۰۲/۱۱/۰۶

عالی بود خیلی اشک ریختم

Yas Shf
۱۳۹۸/۱۲/۱۹

عالی. بهترین پیشنهاد به مادران خسته

زهره
۱۴۰۳/۰۷/۰۸

کتاب بسیار خوبی است برای مادرانی که گهگاه دچار خستگی روحی و عدم اعتماد به نفس در تربیت فرزندانشون میشن من نسخه چاپیش رو خوندم واقعا نقطه عطفی در زندگیم بود

شما تنها مادری نیستید که... ... وقتی بچه دومتان به دنیا می‌آید، تمام آن عقاید فوق‌العاده‌ای را که در مورد فرزند اولتان داشتید، رها می‌کنید. - شما نمی‌گذاشتید اولی انگشت‌هایش را بمکد، اما دومی اگر دم گربه را هم بمکد عین خیالتان نیست. - به اولی برنج ارگانیک مخصوص کودکان می‌دادید، اما دومی با شکلات مالیده شده روی نان زنده است. - اگر یک قطره روی پیش‌بند اولی می‌ریخت آن را عوض می‌کردید، اما این بچه بیچاره شبیه یکی از سیاهی‌لشگرهای فیلم الیور تویست است.
mahsa
- ای کاش کسی به من گفته بود که عشق پرشور مادرانه، خودبه‌خود و به همراه نوزاد متولد نمی‌شود و شما احساس آن مادری را نخواهید داشت که در تبلیغات غذای کودک می‌بینید؛ مادری که شلوار جین سایز هشت به تن دارد و دور تختی با ملافه‌های سفید می‌گردد که در آن یک بچه آرام دست و پا می‌زند. شما خسته‌اید و احساس جراحت و ترس و هورمون‌های مسئولیت، شما را کاملاً از پا درآورده است. بیش از هر وقت دیگری با همسرتان دعوا می‌کنید. و ای کاش کسی به من گفته بود که همه اینها طبیعی‌اند.
iMustbeFaty :/
مادر بودن کاری است لذت‌بخش، دردناک، هیجان‌انگیز، گیج‌کننده و بالاتر از همه اینها یک کار مداوم و تمام‌نشدنی
mahsa
«دوستت دارم» را هر روز به بچه‌هایتان بگویید.
«امروز اولین روز بقیهٔ زندگی شماست
mahsa
احساس گناه، جزء جدانشدنی والد بودن است. اما شاید باید کم‌کم از آن رها شویم. پس بگذارید کلام آخر مربوط به مادری باشد که این پیشنهاد فوق‌العاده را برای ما دارد: احساس عذاب وجدان مادرانه همراه با جفت می‌آید، اما یک عمر با شما می‌ماند. شما درباره آنچه که انجام می‌دهید و آنچه که انجام نمی‌دهید، احساس گناه می‌کنید. چه به حال خود رهایش کنید و چه او را در آغوش بگیرید، احساس گناه خواهید داشت. درباره آنچه که می‌خورند و آنچه که نمی‌خورند و آنچه که ممکن بود خورده باشند، احساس گناه می‌کنید. شب که می‌شود احساس گناه می‌کنید، هنگامی که در قطارید، زمانی که در حیاط مدرسه‌اش ایستاده‌اید و به‌خصوص وقتی که برای استراحتی کوتاه آنها را تنها گذاشته‌اید، احساس گناه می‌کنید.
mahsa
زندگی زناشویی هم نیازمند قدرت درونی و انگیزه‌ای است تا یک رابطه را باطراوت و تازه نگه دارد. به بیان ساده این کار انرژی می‌طلبد؛ انرژی فیزیکی و عاطفی که ما به اندازه کافی نداریم.
ماهلین
ایجاد تعادل میان زندگی زناشویی، مادر بودن و شاغل بودن یکی از مشکلات کلاسیک زنان در دنیای مدرن است
ماهلین
می‌دانید چرا؟ چون ما مادریم و مادر بودن و احساس گناه مانند اسب و درشکه با همند.
sepideh
«ما آن‌قدر مشغول آن هستیم تا به بچه‌هایمان چیزهایی را بدهیم که خودمان نداشتیم، که وقت نمی‌کنیم به آنها آنچه را که داشتیم، بدهیم
ماهلین
و سومین توهم آن بود که کودکی همیشگی است. من باور داشتم که وقتی به بچه‌هایم می‌گویم «بعداً» و یا «هفته بعد آن را انجام می‌دهیم» همیشه یک «بعد» ی وجود خواهد داشت. اما زمانی می‌رسد که آنها دیگر کاری به ما نداشته باشند. آنها همچنان ما را دوست خواهند داشت، اما اگر فکر کنیم که فرصت‌های داستان گفتن و بازی کردن با هم را تا ابد خواهیم داشت، در واقع خودمان را دست انداخته‌ایم.
ماهلین
کیست آن‌که چون بر زمین می‌افتم به سویم می‌شتابد تا یاری‌ام کند آن که زیباترین قصه‌ها را برایم می‌گوید و برای التیام زخم‌هایم بر آنها بوسه می‌زند؟ او مادر من است.
«اجتماع همیشه از ما زنان می‌خواهد به شکلی باشیم که رسیدن به آن برای ما سخت است. در دوران ویکتوریایی که دسترسی به غذای خوب مشکل بود اندام «توپر» مد روز بود. حالا که غذا به وفور یافت می‌شود (بدون در نظر گرفتن شکلات‌های مارس) آنها از ما می‌خواهند که مثل ملخ لاغر باشیم.»
iMustbeFaty :/
: «تا هرجا که توانستی.» این هم روش بدی برای مادر بودن نیست.
mahsa
مادر بودن یعنی رویارویی با رنج، یعنی در هر حالی مادر بودن، در هر حالی دوست داشتن و در هر حالی خندیدن.
mahsa
باید بگذاریم بچه‌هایمان بدانند که در دست و پا چلفتی‌ترین و بی‌قواره‌ترین وضعیتشان دوستشان داریم و به‌خصوص اگر با ویژگی‌هایی که با آنچه در اجتماع «جذاب» نامیده می‌شود مطابقت ندارند باز هم در هر حالتی به آنها افتخار می‌کنیم. رها شدن از قالب‌های رایج خیلی سخت است
mahsa
«به کار کردن، بیش از حد بها داده‌اند.»
«به کار کردن، بیش از حد بها داده‌اند.»
حکمت در ۶۰ ثانیه - والد بودن، حرفه‌ای تمام‌وقت است. خودتان را در سال‌های نوجوانی آنها از پا در نیاورید. آن‌وقت در چهل سالگی‌شان چه کسی از آنها مراقبت خواهد کرد؟ - هرگز فرصتی را برای خواندن داستان برایشان از دست ندهید. آن روز خیلی زود از راه می‌رسد که به شما بگویند: «نه. ممنون، امشب نه.» - همه تحسین‌ها و همه سرزنش‌هایتان را یکجا خرج نکنید. - زندگی دیگری، جدا از زندگی بچه‌هایتان داشته باشید. اگر خود را یکسره وقف آنها کنید، کمتر به آنها نفع رسانده‌اید.
fatemeh
fatemeh