معرفی و دانلود کتاب چراغ مناجات؛ نگاره‌هایی درباره‌ی آیت‌الله ملکی تبریزی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چراغ مناجات؛ نگاره‌هایی درباره‌ی آیت‌الله ملکی تبریزی

کتاب چراغ مناجات؛ نگاره‌هایی درباره‌ی آیت‌الله ملکی تبریزی

۴.۲ امتیاز(از ۵ رأی)

معرفی کتاب چراغ مناجات؛ نگاره‌هایی درباره‌ی آیت‌الله ملکی تبریزی

جوانی فصل الگوگیری و قهرمان خواهی است و جوان به دنبال پیدا کردن این گمشده است. او خود را با شخصیت‌های مشهور و محبوب مقایسه می‌کند و با تحسین و تمجید از آنان، تلاش می‌کند تا مانند مفاخر رشد کند و به رنگ ایشان درآید. این فرصت، فصلی برای پیوند جوان با الگوهای الهی است تا نیاز این نسل در شناخت تفکر اصیل و دوری از بی هویتی فرهنگ مادی برآورده شود. مجموعه «پیشگامان دانش و فضیلت» سعی دارد قطعات کوتاهی از اندیشه و زندگی بزرگان دین را با پرداختی نو روایت کرده و بخشی از نیاز موجود در این زمینه را برآورده سازد. «چراغ مناجات» نگاره‌هایی درباره زندگانی «آیت‌الله ملکی تبریزی» است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چراغ مناجات؛ نگاره‌هایی درباره‌ی آیت‌الله ملکی تبریزی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچراغ مناجات؛ نگاره‌هایی درباره‌ی آیت‌الله ملکی تبریزی
موضوعحدیث، فرق اسلامی، زندگی‌نامه