دانلود و خرید کتاب آموزه‌های معرفت؛ شرح دعای ابوحمزه ثمالی (جلد اول) سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی
تصویر جلد کتاب آموزه‌های معرفت؛ شرح دعای ابوحمزه ثمالی (جلد اول)

کتاب آموزه‌های معرفت؛ شرح دعای ابوحمزه ثمالی (جلد اول)

معرفی کتاب آموزه‌های معرفت؛ شرح دعای ابوحمزه ثمالی (جلد اول)

کتاب حاضر جلد اوّل «شرح دعای أبوحمزهٔ ثمالی» به قلم سیّد محمّدمحسن حسینی طهرانی است. این اثر محصول سخنان و گفتارهای شب‌های مبارک رمضان ایشان از سال‌های ۱۴۱۴ هجری قمری تا زمان حاضر در شهر مقدس قم است.
آموزه های معرفت؛ شرح دعای ابوحمزه ثمالی (جلد دوم)
سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی
انوار ملکوت؛ جلد اول
علامه سید محمدحسین حسینی طهرانی
شرح فقراتی از دعای ابوحمزه ثمالی؛ جلد دوم
علامه سید محمدحسین حسینی طهرانی
مواعظ (جلد ۱)
عبدالکریم حق‌شناس
شرح فقراتی از دعای ابوحمزه ثمالی؛ جلد اول
علامه سید محمدحسین حسینی طهرانی
بهجت الدعاء
مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی بهجت قدس سره
شرح زیارت عاشورا
سیداحمد میرخانی
گوهرستان المیزان: دینداری هنرمندانه
علامه سیدمحمدحسین طباطبایی
عارفانه؛ شرح خطبه‌ی ۲۲۲ نهج‌البلاغه
محمدعلی انصاری
شمع جمع: آیت‌الله ملا حسین قلی همدانی
احمد نثاری
مواعظ (جلد ۲)
عبدالکریم حق‌شناس
روش برداشت از قرآن
علی صفایی حائری
سخنان حکیمانه و نصیحت‌های پدرانه
عبدالکریم حق‌شناس
نفحات انس: انسان کامل در فرهنگ شیعه
سید محمدمحسن حسینی طهرانی
مواعظ (جلد ۳)
عبدالکریم حق‌شناس
فوز سالک
علی صفایی حائری
متن، ترجمه، و شرح اصول کافی کتاب اول (العقل‌ و الجهل)
علیرضا منفرد کیا
زی طلبگی
مهدی مطهری
گفتاری در شرح حکمی زیارت آل یاسین
محمد خیاط زنجانی
سیره صالحان
۱۳۹۸/۰۵/۰۱

این کتاب حقیقتا شاهکار هست و شاید عالی ترین و بهترین اثر آیت الله طهرانی رضوان الله علیه باشد

امیرالمؤمنین علیه السّلام فرمودند: «دو طائفه کمر مرا شکستند: عالم بی‌باک و جاهل مقدّس‌مآب؛ چراکه جاهل، مردم را با مقدس‌مآبی‌اش می‌فریبد، و آن عالم با بی‌باکی و جسارتش آنان را فریفته می‌سازد.»
meshkat
ایشان به من می‌فرمودند: به عمل نگاه نکنید، ببینید او چقدر می‌فهمد و فهم سلوکی‌اش چقدر است؛ این مهم است!
محمدحسن
خدا رحمت کند مرحوم آقای حدّاد می‌فرمودند: آنچه به درد سلوک می‌خورد، فکر و عقل است؛ اینکه عقلتان زیاد بشود و قضیّه را بفهمد، به‌درد می‌خورد!
محمدحسن
با حرف مطلب برای کسی روشن نمی‌شود؛ با فکر و سکوت و تأمّل قضیّه برای انسان روشن و حل می‌شود.
محمدحسن
تمام خیراتی که به انسان می‌رسد، اگر از خیرات باشد از ناحیهٔ پروردگار است. تمام چیزهایی که شما در این عالم خیر می‌بینید، اینها همه از ناحیهٔ پروردگار است. ما مَظهَر هستیم؛ مظهر یعنی عاریه، یعنی خودش هیچ چیز ندارد، فقط صورت است، حباب است. حباب می‌گوید: درون من آب هست، من چه چیزی هستم؟! یک سوزن به آن می‌زنی و می‌بینی بله، حباب بود. حباب مظهر آب است و آب را ظاهر می‌کند؛ نگاه به حباب می‌کنی می‌بینی زیرش آب است، خودش که آب نیست. تمام آنچه که در عالم از خیرات و از جمال‌ها و این جمالِ یوسف است، جمال اوست!
محمدحسن
ما نباید به این ریش و عمامه‌ها نگاه کنیم! خدا می‌داند وقتی که حضرت بیاید، چقدر از این ریش و عمّامه‌ها و سرها را باید با بولدوزر بردارند و سوار ماشین کنند و ببرند! اینها کسانی هستند که جلوی حضرت می‌ایستند و مردم را منحرف می‌کنند و با هزار تا دلیل می‌گویند که این مهدی دروغ است
محمدحسن
«و لا تَمکُر بی فی حیلَتِکَ»؛ یعنی خدایا، من را به روزگاری نینداز که با هر قدمی که برمی‌دارم، چاهی برای خودم بکنم! من را در وضعی قرار نده که دست به هر چیزی که می‌زنم، آن چیز برای من بلا شود! آن کسی که از مسئله دور است، همین است؛ او مدام برای خودش چاه می‌کند و مدام دارد برای خودش مکر می‌کند! پس (وَمَکرَ ٱللَهُ) یعنی نه اینکه خدا مکر کرده است؛ مکر برای خدا نیست، خدا مکر نمی‌کند، خدا سر کسی کلک نمی‌زند، خدا با کسی دشمنی ندارد
محمدحسن
شخصی پیش من آمده بود و می‌گفت: «آقا به من گفته‌اند: فلان کار را نکن! و من این‌قدر دعا و استخاره کردم که خوب بیاید!» گفتم اگر تو می‌دانی که قضیّه یک جایش عیب دارد، دیگر دعا و استخاره ندارد، رهایش کن؛ شد شد، نشد نشد!
محمدحسن
مکر خدا چه زمانی شروع می‌شود؟ از وقتی که تو داری مکر می‌کنی شروع می‌شود؛ نه اینکه تو مکرت را کردی بعد خدا به تو پولتیک می‌زند، نه! از همان نفسِ فکر و نفسِ نقشه‌ای که تو داری و از قدم اوّلی که می‌کشی برای اینکه تغییر بدهی! و این را می‌دانی! خودت را به ندانستن و جهل نزن! اگر نمی‌دانستی، این بازی‌ها را درنمی‌آوردی! منظور آقا را می‌دانی و خوب هم می‌دانی، همه‌مان خوب می‌دانیم!
محمدحسن
رند عالم سوز را با مصلحت‌بینی چه کار کار مُلک است آن که تدبیر و تأمّل بایدش
محمدحسن
در مورد انسان نیز خدا می‌خواهد انسان را ادب کند. ادب بکند، یعنی شخصی گناهی کرده و خطایی مرتکب شده است و باید اثر آن گناه و اثر آن خطا از نفس این بیرون بیاید.
محمدحسن
إلهی لا تُؤَدِّبنی بِعُقوبَتِکَ و لا تَمکُر بی فی حیلَتِکَ؛ «خدایا، مرا به عقوبتت ادب نکن و با من مکر نکن و برای من حیله نتراش!»
محمدحسن
با فکر و سکوت و تأمّل قضیّه برای انسان روشن و حل می‌شود. صحبت‌های من و امثال من، صحبت‌هایی است در حدود و اندازهٔ فهم خودمان؛ ما برداشتی از یک مسئله داریم، حسن آقا برداشتی دارد، حسین آقا هم برداشت متفاوتی دارد؛ امّا کدام یک صحیح است، معلوم نیست. آن کسی می‌تواند به این قضیّه إشراف داشته باشد و إخبار بدهد که خودش محیط باشد. هر کدام مطلب دیگری را تخطئه می‌کنیم و همیشه در مقام اثبات هستیم، هیچ‌وقت در مقام ثبوت نیستم. ولی قرآن و مطلبی که کلام خدا یا کلام امام علیه السّلام است، مطلبی است که این دیگر حتمی است!
Saied mahdi hosseini

حجم

۵۱۸٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۴۸۷ صفحه

حجم

۵۱۸٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۴۸۷ صفحه

قیمت:
۵۰,۰۰۰
تومان