کتاب منجی
خواندن نظراتمعرفی کتاب منجی
«منجی» نوشتهی «یو نسبو» یکی از پرطرفدارترین نویسندگان رمانهای جنایی ـ پلیسی است. منجی جدیدترین کتاب از مجموعه یازدهگانه هری هول است که به ترتیب شامل «خفاش»، «سوسک»، «سینه سرخ»، «الهه انتقام»، «ستاره شیطان»، «منجی»، «آدم برفی»، «پلنگ»، «شبح»، «پلیس» و «عطش» میشود. نسبو یازده جلد از سری رمانهای هری هول را نوشته و تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی دوازدهمین جلد آن را هم منتشر میکند.
رمان منجی در کریسمس و در ازدحام خیابانهای پرتردد پایتخت نروژ اتفاق میافتد. در گوشهای از میدان «اِگِرتورگِت» کنسرتی خیابانی در حال اجراست. ناگهان صدای شلیک گلولهای در فضا میپیچد. اندکی بعد، یکی از اجراکنندگان کنسرت نقش بر زمین میشود. در این میان، قاتل مرموز میگریزد و کارآگاه هری هول مسئول رسیدگی پروندهی قتل میشود...
یو نسبو نویسندهی سرشناس داستانهای جنایی تا سپتامبر ۲۰۰۸ بیش از یک و نیم میلیون نسخه از رمانهایش را در نروژ به فروش رساند و نوشتههایش به بیش از چهل زبان ترجمه شده است. دو رمان از این مجموعه با عنوانهای «آدمبرفی» و «پلنگ» از پرفروشهای جهانی بودند.
پلنگ
عطشجواد رحمتی فر
هفت جنایت مرموزجیمز هادلی چیس
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۵۷,۴۰۰۳۰%
من سری کتابهای هری را به ترتیب خوندم تا رسیدم به منجی از نظر من همه داستانها جذابیت خاص خودش را داره من داستان آدم برفی را بیشتر دوست داشتم
مثل همه سری داستان های هری هول داستان پردازی خوبههر چند عالی ترین از سری نیست
یکی از آثارزیبای نسبو که به نظر من باید به ترتیب خواند تا شخصیت های آن را که در داستانهای دیگ پر رنگتر میشوند ،شناخت. داستان مهیج،جالب وعجیب بود. قاتلی کسیرا میکشد بعد میفهمد که باید برادرش را میکشد که