کتاب قلدری و مشکلات همراه یوسف نعمتیان + دانلود نمونه رایگان

کتاب قلدری و مشکلات همراه

امتیاز
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قلدری و مشکلات همراه

قلدری یک شکل از رفتار پرخاشگرانه آشکارشده توسط استفاده از نیرو، زور و تهدید برای تأثیرگذاری بر دیگران بخصوص زمانی که این رفتار همیشگی است و شامل عدم توازن قدرت است همچنین قلدری یک مشکل قابل‌ملاحظه است که می‌تواند تأثیرات فیزیکی و روان‌شناختی بر سلامت روان قربانیان بگذارد.معمولاً افراد قلدر از خانواده‌های فاقد الگوهای نقش و انضباط و مواجه شده با خشونت می‌باشند، در خانواده‌های این افراد از روش‌های انضباطی پرخاشگرانه استفاده می‌شود و این خانواده‌ها معمولاً فاقد مهارت‌های حل مسئله هستند. یوسف نعمتیان در این کتاب به معضل قلدری و مشکلات مرتبط با آن می‌پردازد. مفهوم قلدیری، علایم و شیوع آن، ویژگی افراد قلدر، طبقه‌بندی قلدرها و مباحث بسیار دیگری درباره این اختلال و اختلالات وابسته به آن را در این کتاب می‌خوانید.

بریده‌هایی از کتاب

خودپندارهٔ مثبت نشاندهندهٔ این است که فرد خودش را در مقام شخصی با نقاط قوت و ضعف می‌پذیرد و این امر موجب بالا رفتن اعتماد به نفس او در روابط اجتماعی می‌شود. خودپندارهٔ منفی منعکس کنندهٔ احساس بی ارزشی و بی لیاقتی و نیز ناتوانی خود است
علی فلاح
سیگنال های تشخیصی در گله های مرغ تخم گذار
مونیک بست من
کفایت اجتماعی: کودکان و نوجوانان
مارگارت سیمرود-کلیکمن
شرح سودی بر گلستان سعدی (جلد دوم)
غلامرضا کمالی نیا
جدال خاطرات
محمود لالوی
بهداشت روانی خانواده؛ برگرفته از دیدگاه‌های روان‌شناسی و اسلام با رویکرد فرهنگ ایرانی
مهرانگیز شعاع‌کاظمی
کتاب کار و تمرین علوم ۲
شیرین ولی نژاد الوار
قلدری
لورا پردیو
مهارت‌های زندگی (برای کودکان)
سیداصغر ساداتیان
روش های نخبه پروری کودکان