معرفی و دانلود کتاب راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینیsubscriptionAvailable

کتاب راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی

ضمیمه فکر خوب، حال خوب، تفکر خوب، حال بهتر

۴.۷ امتیاز(از ۳ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی

ویراست دوم کتاب راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی نوشتهٔ پل استالارد و ترجمهٔ سجاد عباسی جگرلوئی و محبوبه کریمی و ملیکا اویسی موخر و گلنوش سراجی و مهران محبیان فر و محمدرضا علی پور خسرو آبادی و سیداصغر موسوی است. انتشارات نسل روشن این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی

ویراست دوم کتاب راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی برای اولین‌بار در سال ۲۰۲۱ میلادی منتشر شد. این کتاب ایده‌هایی عملی درمورد نحوهٔ استفاده از تکنیک‌های شناختی - رفتاری (CBT) برای درمان کودکان، نوجوانان و جوانان را در بر گرفته است؛ همچنین مهارت‌های اصلی دررابطه‌با الفبای درمان شناختی - رفتاری را توصیف کرده است. این کتاب ۱۲ فصل دارد که عنوان برخی از آن‌ها عبارت است از «فرایند»، «شناخت»، «کشف»، «هیجان‌ها» و «تکالیف منزل».

خواندن کتاب راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به روان‌درمان‌گرها پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی
عنوان دیگرضمیمه فکر خوب، حال خوب، تفکر خوب، حال بهتر
عنوان در زبان مبدأA clinician's guide to CBT for children to young adults: a companion to think good, feel good and thinking good, feeling better,Second edition
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهپل استالارد
مترجمسجاد عباسی جگرلوئی، محبوبه کریمی، ملیکا اویسی موخر، گلنوش سراجی، مهران محبیان فر، محمدرضا علی پور خسرو آبادی، سیداصغر موسوی
انتشاراتانتشارات نسل روشن

روان درمانی تحلیلی؛ راهنمای بالینی
دبورا کابانیس
راهنمای بالینی ارزیابی و مدیریت خطر خودکشی
جوزف ساداک
درمان شناختی رفتاری اختلال وسواسی جبری دوران کودکی (راهنمای درمانگر)
جان پیاسنتینی
زوج درمانی شناختی - رفتاری پیشرفته
نورمن ب. اپستین
تمرین های مصاحبه و تشخیص بالینی برای روان شناسان و مشاوران
پرل س. برمن
درمان مبتنی بر تعامل والد - کودک (PCIT)
چریل بادیفورد مک‌نیل