معرفی و دانلود کتاب کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانان + خلاصه رایگان

اشتراک یک‌سالهٔ بی‌نهایت با اسنپ‌پی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

تصویر جلد کتاب کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانانsubscriptionAvailable

کتاب کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانان

نوع کتاببدون نظر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانان

«کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانان» به قلم دکتر هانس مورشیتسکی، از مجموعه‌ی کلید‌های تربیت کودکان و نوجوانان است. کتاب‌های این مجموعه با وجود ارتباط موضوعی، هرکدام از نظر مطلب مستقل هستند. تولد فرزند دوم، نقش پدر در تربیت کودک، پرورش کودک تیزهوش، آموختن به کودکان درباره خدا، سلامت جنسی در کودکان و نوجوانان، پرورش فرزندان امیدوار و موفق، کلیدهای رفتار با نوجوانان و نیز مطالب متنوع و جالب دیگری که به روش‌ها و مشکلات تربیتی کودکان و نوجوانان تا سنین بلوغ می‌پردازد، موضوع کتاب‌های این مجموعه را تشکیل می‌دهند و روش نویسندگان این کتاب‌ها، آموزش شیوه‌های عملی به والدین است. کتاب حاضر با توجه به شرایط خاص نوجوانان، به توصیف ترس و بیماری‌های ناشی از ترس در آنان می‌پردازد. شما در این کتاب، روش‌های گوناگون غلبه بر ترس را خواهیدشناخت و بدین وسیله می‌توانید از اطلاعات بسیار جالب آن درباره ویژگی‌های ترس نوجوانان، بهره کافی ببرید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکلیدهای برخورد با ترس در نوجوانان
انتشاراتانتشارات صابرین
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۸/۱۴
فرمت کتابEPUB
شابک۹۷۸-۹۶۴-۲۷۸۵-۲۰-۹

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
چرا کودکان می‌ترسند؟تصویر جلد کتاب چرا کودکان می‌ترسند؟
رضا پورحسین
کمک به کودکان برای بهبود مهارت‌های ارتباطی: فعالیت‌های درمانی برای معلمان، والدین و درمانگرانتصویر جلد کتاب کمک به کودکان برای بهبود مهارت‌های ارتباطی: فعالیت‌های درمانی برای معلمان، والدین و درمانگران
دبورا پلامر
نوجوانانمان را دریابیم؟تصویر جلد کتاب نوجوانانمان را دریابیم؟
راهنمای مادران شاغلتصویر جلد کتاب راهنمای مادران شاغل
کارول اسمیلی
مراحل رشد کودک و وظایف والدین و مربیانتصویر جلد کتاب مراحل رشد کودک و وظایف والدین و مربیان
سعیده سلطانی
شناخت و درمان رفتاری کودکانتصویر جلد کتاب شناخت و درمان رفتاری کودکان
مریم دهقان بنادکی
چگونه هوش اخلاقی فرزندم را پرورش دهمتصویر جلد کتاب چگونه هوش اخلاقی فرزندم را پرورش دهم
میشل بوربا
کلیدهای آموزش و مراقبت از سلامت جنسی در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای آموزش و مراقبت از سلامت جنسی در کودکان و نوجوانان
ک‍ری‍س‍ت‍ال‌ دف‍ری‍ت‍اس‌
تربیت جنسی و فرزندان ماتصویر جلد کتاب تربیت جنسی و فرزندان ما
آسیب‌های اجتماعی و فرزندان ماتصویر جلد کتاب آسیب‌های اجتماعی و فرزندان ما
کلید‌های تخلیه هیجانی در کودکانتصویر جلد کتاب کلید‌های تخلیه هیجانی در کودکان
سپیده خلیلی
بازبینی روابط همسران؛ نقاط قوت رابطه خود را بیابیدتصویر جلد کتاب بازبینی روابط همسران؛ نقاط قوت رابطه خود را بیابید
اچ. ال. اولسون
من پر از احساساتتصویر جلد کتاب من پر از احساسات
ایمی جف
۱۰۱ نکته اضطرابتصویر جلد کتاب ۱۰۱ نکته اضطراب
لیلا عظیمی
مشق و تکلیف و نکات کلیدیتصویر جلد کتاب مشق و تکلیف و نکات کلیدی
کریستن. جی. آمانسون
کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)تصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)
اکرم قیطاسی
کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانان
فرناز فرود
روان‌شناسی شادیتصویر جلد کتاب روان‌شناسی شادی