معرفی و دانلود کتاب مقابله و درمان اعتیاد و فرزندان ما pdf + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
سلامت

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مقابله و درمان اعتیاد و فرزندان ما

«مقابله و درمان اعتیاد و فرزندان ما» نوشته حامد اختیاری(-۱۳۵۷) و هانیه عدالتی(-۱۳۶۱) است و برای آشنایی خانواده‌ها با روش‌های دارویی و غیر دارویی درمان و مقابله با اعتیاد است.

در این کتاب می‌خوانید:

آسیب‌های اجتماعی و فرزندان ما

نوجوانانمان را دریابیم

اعتیاد و دانش آموزان ما

ایدز و فرزندان ما

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مقابله و درمان اعتیاد و فرزندان ما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمقابله و درمان اعتیاد و فرزندان ما
عنوان دیگرآشنایی خانواده‌ها با روش‌های دارویی و غیر دارویی درمان و مقابله با اعتیاد
موضوعسلامت
نویسندهحامد اختیاری، هانیه عدالتی
انتشاراتانتشارات مهرسا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۱۰/۰۱
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستمجموعه کتاب های پیشگیری از آسیب های اجتماعی انتشارات مهرسا

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
ایدز و فرزندان ماتصویر جلد کتاب ایدز و فرزندان ما
حامد اختیاری
مواد مخدر و روانگردان و فرزندان ماتصویر جلد کتاب مواد مخدر و روانگردان و فرزندان ما
حامد اختیاری
چرا مردان هم‌زمان فقط یک کار انجام‌ می‌دهند و زنان هرگز از صحبت کردن دست برنمی‌دارند!تصویر جلد کتاب چرا مردان هم‌زمان فقط یک کار انجام‌ می‌دهند و زنان هرگز از صحبت کردن دست برنمی‌دارند!
آلن پیز
بهشت و جهنمتصویر جلد کتاب بهشت و جهنم
زهره زاهدی
اعتیاد و فرزندان ماتصویر جلد کتاب اعتیاد و فرزندان ما
حامد اختیاری
مسائل و مشکلات زناشویی و راه‌کارهاتصویر جلد کتاب مسائل و مشکلات زناشویی و راه‌کارها
سیداصغر ساداتیان
اعتیاد و دانش‌آموزان ماتصویر جلد کتاب اعتیاد و دانش‌آموزان ما
الفبای مادر شدنتصویر جلد کتاب الفبای مادر شدن
محدثه قبادی
۱۰۱ نکته اضطرابتصویر جلد کتاب ۱۰۱ نکته اضطراب
لیلا عظیمی
کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانان
هانس مورشیتسکی
موریانه در خانه (خانواده در جامعه‌ی ایران معاصر: آسیب‌ها و بایسته‌ها)تصویر جلد کتاب موریانه در خانه (خانواده در جامعه‌ی ایران معاصر: آسیب‌ها و بایسته‌ها)
ابراهیم شفیعی سروستانی
درباره افسردگی: اختلال دوقطبی، داروهای ضدافسردگی و الکتروشوک‌درمانیتصویر جلد کتاب درباره افسردگی: اختلال دوقطبی، داروهای ضدافسردگی و الکتروشوک‌درمانی
م‍ج‍ی‍د ص‍ادق‍ی‌
نوازش در روابط زناشوییتصویر جلد کتاب نوازش در روابط زناشویی
علی شمیسا
تنها راه خوشبختی در روابط جنسی و زندگی زناشوییتصویر جلد کتاب تنها راه خوشبختی در روابط جنسی و زندگی زناشویی
علی بابایی خورزوقی
ابزارهای ارزیابی و تشخیص اختلال پنیک و آگورافوبی (DSM-5)تصویر جلد کتاب ابزارهای ارزیابی و تشخیص اختلال پنیک و آگورافوبی (DSM-5)
لیلا امیرپور
تربیت جنسی و فرزندان ماتصویر جلد کتاب تربیت جنسی و فرزندان ما
حامد اختیاری
کفایت اجتماعی؛ کودکان با ناتوانی های یادگیریتصویر جلد کتاب کفایت اجتماعی؛ کودکان با ناتوانی های یادگیری
مارگارت سیمرود-کلیکمن
دختران با عزت نفس؛ راه‌های پرورش عزت‌ نفس در دخترانتصویر جلد کتاب دختران با عزت نفس؛ راه‌های پرورش عزت‌ نفس در دختران
ویل گلنون
آسیب‌های اجتماعی و فرزندان ماتصویر جلد کتاب آسیب‌های اجتماعی و فرزندان ما
حامد اختیاری
مرور سریع بر انکولوژی، ایمونولوژی و ژنتیک انسانی در کودکانتصویر جلد کتاب مرور سریع بر انکولوژی، ایمونولوژی و ژنتیک انسانی در کودکان
مهدیه سادات کسائی‌زادگان مهابادی