٪۷۰
معرفی کتاب هفت مسیر معنوی به سوی خدا
چگونه میتوان با کلامی عمیق و شیرین، عشق بیقیدوشرط را، لذت معنوی رسیدن به خدا را، به کسی انتقال داد؟ چگونه میتوان شرح داد که تکتک افکار و کردار شما شناخته شده و این سعادت نصیبتان شده است که روح شما پاک باشد، نه به این دلیل که کامل هستید، بلکه چون مایلید عیب و نقص خود را شناسایی کنید؟ چگونه امکانپذیر است بتوانید در هر مورد بیندیشید و بیدرنگ جوهر و ذات هر چیزی را در مراحل متعدد تشخیص دهید؟ چگونه میتوان تفهیم کرد که همه چیز به هم مربوط است و از نوری برتر ایجاد شده است. از نوری که از قالبی یکپارچه تشکیل شده است و همه چیز از آن بیرون میتراود؟
جوآن بوریسنکو در این کتاب، هفت راه مختلف را به سوی اتحاد الهی نشان داده که بومیان امریکایی آنها را برای رشد معنوی به کار میگیرند. همچنان که نور سفید از هفترنگ به وجود میآید و انرژی حیات را هفت چاکرا در سراسر بدن پخش کرده است. بومیان امریکا نیز هفت مسیر مقدس انرژیهای متفاوت را شناسایی کردهاند. این مسیرها بیشتر جنبه معنوی دارند تا مذهبی. خواه شما مذهبی بخصوص داشته باشید یا نه، امیدواریم این مسیرها برایتان چهارچوبی فراهم آورد تا با تمسک به آن به سوی خدا بروید و دلگرمی و اطمینان بهدست آورد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب هفت مسیر معنوی به سوی خدا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | هفت مسیر معنوی به سوی خدا |
| حجم فایل کتاب: | ۴.۹۷ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۲۳۶۸۵۰۱ |
| تعداد صفحهها: | ۱۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۵۹۳۷۰ تومان |
برای هر مشکلی راه حلی معنوی وجود دارد![]()
وین دایر
آفرینش سلامتی (به خود عشق بورزید و سلامت باقی بمانید)لوئیز ال. هی
پیامهایی از ملکوت؛ گزینگویههای نیل دونالد والش به همراه ۳۱ داستان کوتاهمسعود لعلی
آسمان پرستارهی وجوددبی فورد
زندگی! سفری زیبا و تامل برانگیزلوئیز ال. هی
معجزات قرن حاضرلوئیز ال. هی
در پناه او: یکصد حکایت فرزانگی (نور، شادمانی و عشق)ریحانه فرهنگی
خودتان را دوست بدارید؛ یک راهنمای تاکید مثبت برای دوست داشتن و قدردانی از بدنتانلوئیز ال. هی
دوستی با خدانیل دونالد والش
قدرت در درون شماستالهام آرامنیا
افکار قلبی (گنجینهای از خرد درونی که شما را در مسیر رشد و تحول یاری میدهد)لوئیز ال. هی
مولتی ویتامین روح: چگونه زندگیتان را روی موج شادی تنظیم کنیدجوئل اوستین
شجاعت عدم محبوبیتایچیرو کیشیمی
منفی اندیشی را حذف کنیددریک هاول
با اعتماد به نفس صحبت کنیدمایک اکر
جامعه شناسی نظم و تغییر اجتماعیفرشاد نجفی پور

اگر کتابهای زیادی در مورد معنو یت خوانده باشید کمک زیادی بهتان نخواهد کرد. ولی خواندش برای کسانی که به تازگی مطالعه کتابهایی در مورد معنویت و خدا را شروع کرده اند. خالی از لطف نیست
این کتاب یک سری راهکار برای نزدیک شدن به خدا می ده برای اتحاد با منبع اصلی و توضیحات مختصری درباره هر چاکرا در کل کتاب خوبی بود راضی بودم