٪۷۰
کتاب زنان هوشمند چگونه می اندیشند و چگونه رفتار می کنند؟
انتشارات:
انتشارات نسل نواندیش٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب زنان هوشمند چگونه می اندیشند و چگونه رفتار می کنند؟
«زنان هوشمند میاندیشند و چگونه رفتار میکنند؟» نوشته شمسالدین حسینی و الهام آرامنیا، دو روانشناس و مشاور ایرانی است. روی سخن این کتاب با زنان است و با آنها درباره هوشمند .
تربیت زنان بهصورتی است که از دیگران مراقبت کنند و درواقع نقش پرورشدهنده را داشته باشند. بسیاری از آنها، به این باور میرسند که توجه و تمرکز بر نیازها و خواستههایشان عملی زنانه نیست. با وجود این، بسیاری از آنها میخواهند بهنحوی مسیر زندگیشان را تغییر دهند و توجه اصلیشان را بر نیازها، رویاها و هدف فراموششدهٔ زندگیشان معطوف کنند. درواقع میخواهند مرکز زندگی خود باشند.
میتوانید در هر سن و در هر شرایطی، بیاموزید که بین مسئولیتهایتان نسبت به دیگران و تعهداتی که نسبت به خود و زندگیتان دارید، تعادل ایجاد کنید. با چنین درک و بینشی، میتوانید مهمترین اهدافتان را بهیاد بسپارید، امیدها، خواستهها و رویاهایتان را مدنظر بگیرید، به ارزشها و باورهای سازندهتان متعهد بمانید و عمیقترین شور و هیجان، شادی، خرد، آرامش، عزتنفس و خودارزشیتان را دوباره کشف کرده و به این ترتیب زندگی دلخواهتان را خلق کنید.
بخش اول کتاب، مواردی را با شما در میان میگذارد که میتوانید به کمک آنها خود و مسیر زندگیتان را ارزیابی دوباره کرده و آنطورکه شایستهٔ شما است، فکر و عمل کنید. همچنین میآموزید که چطور در دنیای پیچیده و استرسآور امروز با آرامش و شادی بیشتر زندگی کنید.
بخش دوم کتاب؛ به یکی از مهمترین و هیجانانگیزترین تصمیمهایی میپردازد که در زندگی خواهید گرفت؛ تصمیم به انتخاب یک مرد، ارتباط و ازدواج با او.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب زنان هوشمند چگونه می اندیشند و چگونه رفتار می کنند؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | زنان هوشمند چگونه می اندیشند و چگونه رفتار می کنند؟ |
| حجم فایل کتاب: | ۳.۹۶ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۲۳۶۶۲۸۶ |
| تعداد صفحهها: | ۳۹۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۹۲۹۷۰ تومان |
۱۳۱ گفتگوی خلاقانه برای زوجین![]()
جد جورچنکو
قوانین روابط موفقباربارا دیآنجلیس