معرفی کتاب یکصد قاعدهی زندگی
«یکصد قاعدهی زندگی» آموزش اصول زندگی بهتر، شادتر و موفقتر به قلم ریچارد تمپلر(۲۰۰۶-۱۹۵۰) است.
نویسنده در مقدمه کتاب درباره آن مینویسد:
زندگی کردن بر اساس قواعد زندگی آن قدرها هم که میگویند، راحت نیست. اگر بود که خیلی وقت پیش، همهی انسانها به آن دست مییافتند. چنین زندگیای اگر قرار است ارزشمند باشد، نباید سهلالوصول باشد. این نشانهی زیبایی قواعد زندگی است. البته در عین حال، تکتک آنها ساده و دستیافتنیاَند. میتوانید هدفی عظیم برای خود ترسیم کنید و این قواعد را یکییکی یا همه را با هم به کار گیرید. من؟ من هم دورادور شما را همراهی میکنم. من هم میدانم چهکار کنم که زندگیام را دائماً در مسیری پر معنا نگه دارم.
آنچه در این کتاب مییابید، همان عقل سلیم قدیمی و نیک است. مطالبی را که با شما در میان میگذارم، خود نیز میدانید. این کتاب کشف و شهود نمیکند بلکه یادآوری میکند؛ به یاد شما میآورد که قواعد زندگی، جهان شمول، روشن و سادهاند؛ به آنها عمل کنید تا نتیجهی آنها را ببینید. آری، عمل کنید تا ببینید.
قرار نیست با مطالعهی این کتاب، میلیاردِر شوید یا ره صدساله را یک شبه بپیمایید. این کتاب میخواهد به زبان ساده بگوید چه احساس درونیای دارید؟ چگونه بر اطرافیان خود تأثیر میگذارید؟ چهجور دوست، پدر، مادر یا شریکی هستید؟ چه اثری بر روی دنیا میگذارید و چه تصوری از شما در ذهن دیگران نقش میبندد؟
در این کتاب قواعد زندگی را به پنج گروه تقسیم کردهام: قواعدی برای شما، قواعد همسرداری، قواعد خانوادگی و دوستی، قواعد حلقههای اجتماعی و سرانجام قواعد دنیا؛ اینها مظهر پنج حلقهی ناخودآگاه است که ما دور خود رسم میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب یکصد قاعدهی زندگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | یکصد قاعدهی زندگی |
| عنوان انگلیسی: | The rules of life: A personal code for living a better, happier, more succussful kind of life, c۲۰۰۶ |
| موضوع: | موفقیت و خودیاری |
| حجم فایل کتاب: | ۲.۱۷ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸-۶۰۰-۶۳۰۴-۵۷-۱ |
| تعداد صفحهها: | ۲۳۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۴۲۸۰۰ تومان |
ده گام ساده بسوی خوشبختی![]()
ابوذر کرمی
چهار درس زندگی (چگونه آرامش را به زندگی خود واردکنید)مهتاب علیمرادی