کتاب اهرمهای پولدارشدن (چگونه در بازی پولآفرینی مهارت یابیم)
نویسنده:آنتونی رابینز
مترجم:سیما فرجی
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب اهرمهای پولدارشدن (چگونه در بازی پولآفرینی مهارت یابیم)
«اهرمهای پولدارشدن» نوشته آنتونی رابینز، در ۷ فصل، ۷ راهکار ساده برای رسیدن به رهایی مالی را به شما نشان میدهد. این کتاب اندیشههای تونی را بههمراه اندیشههای ۵۰ تن از انسانهای بااستعداد در زمینهی امور مالی برای زندگی شما بهارمغان میآورد و ابزارهایی را در اختیارتان قرار میدهد که شما برای بهینهسازی وضعیت زندگیتان به آنها نیاز دارید.
درحالیکه این کتاب را میخوانید؛ میتوانید گفتههای تونی را هماهنگ با زندگی و اهداف خودتان تعبیر و تفسیر کنید و شیوههای خودتان را برای دستیابی به موفقیت و استقلال مالی طراحی و تعیین کنید و البته باید بدانید که این اثر تنها برای پولدارشدن نیست، بلکه قرار است به انسانها کمک کند تا بتوانند زندگی دلخواه خودشان را بیافرینند.
بخش کوتاهی از کتاب:
تصور میکنیم که دستگاه پولآفرینی شما راهاندازی شده است. تصور میکنیم رییستان بهشیوهای پیشبینینشده پاداشی ۱۰ هزاردلاری به شما هدیه میکند یا شاید هم مبلغی ۱۰۰ هزاردلاری یکشبه به شما بهارث میرسد. شما با این پول چهکار میکنید؟ آیا آن را در حساب پسانداز بازنشستگیتان سرمایهگذاری میکنید؟ آیا آن را در بیتکوین سرمایهگذاری میکنید که گونهای ابزار نوین در نظام پرداختهای الکترونیکی بهشمار میآید؟ آیا ۱۰۰ سهم از سهام شرکت اپل را میخرید؟ آیا همهی پولتان را در یک بخش سرمایهگذاری میکنید یا آن را به چند بخش تقسیم میکنید و سرمایهگذاریهایی متفاوت انجام میدهید؟
پاسختان به آخرین سؤال مطرحشده در واقع عاملی بنیادین است که آیندهی مالی شما را تعیین میکند.
مانند یک قهرمان فکر کنید
انرژی برای زندگیآنتونی رابینز
الفبای موفقیتآنتونی رابینز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۳۵,۹۷۰۷۰%
عالی ترجیح می دم عنوان انگلیسی کتابهایی را که می خونم بدونم. پیشنهاد می کنم اطلاعات فهرست نویسی بیشتری به کتابها اضافه بشه.
راهکار کلی رو ارایه نمیده بیشتر تو کشور امریکا این اموزش ها کاربرد داره.پدر پولدار پدر فقیر و ثروتمندترین مرد بابل واسه کسی که میخواد پولدار شه بهترینه
کتاب کامل و جامعی در زمینه ی سرمایه گذاری و مفهوم ثروتمند شدن هست خوندن این کتاب رو به همه توصیه می کنم منتها باید بومی سازی بشه
فقط میتونم بگم محو خواندنش میشین ... خانومها و آقایان از شنا کردن توی این دریا لذت ببرین
۵۰۰صفحه فقط در مورد تمجید خود کتاب و اینکه یک روش شگفت انگیز می آموزید😁
تمام دنیا از این کتابها بهره بردن وموافق شدن چرا ما نشویم..
من عاشق کتاب خوندنم هر شب تا ساعت ها بیدارم و کتاب میخونم یه عادت شده البته عادت خوب بیشتر کتاب هام بهتر بگم همه ی کتابهام در مورد رشد وپیشرفت شخصی هست چونمعتقدم اگر در زمینه مالی به رشد و
درود بر همراهان فصل اول رو مطالعه کردم واز این همه اطلاعات طبیعی و انسانی شگفت زده شدم این کتاب حقیقتا می تواند بهترین دوستم باشد و به هیجان بازی کردن در زمین زندگیم بیافزاید
بسیار مفید و از بهترین کتاب هایی که میشه در حوزه استقلال مالی خوند