دانلود و خرید کتاب پنج قطعه از پازل زندگی جیم ران ترجمه سعید گل‌محمدی
تصویر جلد کتاب پنج قطعه از پازل زندگی

کتاب پنج قطعه از پازل زندگی

معرفی کتاب پنج قطعه از پازل زندگی

کتاب «پنج قطعه از پازل زندگی» نوشته جیم‌ران است. کسی که بزرگانی مثل آنتونی رابینز، تریسی و جک کنفیلد به او لقب فیلسوف موفقیت داده‌اند. کتاب حاضر حاوی جذاب‌ترین و حیرت‌انگیزترین آموزه‌های جیم ران است که به نوعی ماحصل اندیشه‌های او را دربر دارد و شامل نکاتی است که می‌تواند روی زندگی شخصی و شغلی هرکدام از ما تاثیری شگفت‌آور بگذارد. نکات کاربردی این کتاب را در روابط شخصی، حرفه‌ای، خلق و خو و اجرای اهداف مالی و رسیدن به آرزوهای دور و دراز به کار ببندید و نتایج بهبودبخش و بسیار مثبت آن را به تمامی نظاره‌گر باشید.
معرفی نویسنده
عکس جیم ران
جیم ران
آمریکایی | تولد ۱۹۳۰ - درگذشت ۲۰۰۹

امانوئل جیمز ران که با نام کوتاه و مستعار جیم ران شناخته می‌شود، در ۱۷ سپتامبر ۱۹۳۰ در واشنگتن آمریکا به دنیا آمد. خانواده‌ی او کشاورز بودند و تنها دارایی‌شان یک زمین کشاورزی بود. او در زمانه‌ای زندگی می‌کرد که هر فرزندی در بهترین حالت آینده‌ای شبیه به پدرش می‌داشت و تنها گزینه‌ای که برای او وجود داشت این بود که پا جای پای پدر خودش بگذارد. بنابراین تنها پیش‌بینی که درمورد جیم وجود نداشت این بود که در سی سالگی یک میلیونر و یک آموزگار مشهور شود!

عاطفه نکویی
۱۴۰۱/۰۵/۲۲

من روانشناسم و قبلا پادکست این کتاب رو گوش کردم. اینقدر کتاب خوبی هست که این کتاب رو به همه پیشنهاد میکنم.

Zahra🌿
۱۳۹۹/۰۹/۱۹

کتاب خوبی بود...اما چیزهایی گفته که همه می‌دونیم..البته اگر بهش عمل کنیم

mhm221
۱۴۰۳/۰۴/۰۷

ترجمه کتاب زمین تا آسمون با نسخه زیان اصلیش فرق می کنه. انگار دو تا کتاب جدا هستن

یکی از دلایلی که مردم، خوب زندگی نمی‌کنند این است: فقط تلاش می‌کنند روزشان را بگذرانند! چالشِ ارزشمندتر این است که تلاش کنیم از هر روز، چیزی به‌دست آوریم!
بسته شد
چرا از خواندن کتاب‌هایی غفلت می‌کنیم که می‌توانند زندگی‌مان را تغییر دهند؟ چرا فقط شکایت داریم و هیچ تغییری به‌وجود نمی‌آوریم؟ چرا بیش‌تر ما، معلول را نفرین، ولی علت را تکریم می‌کنیم؟ واقعیت این است که فقط سه درصد از کل جمعیت کشورمان عضو کتابخانه‌ها هستند، چطور می‌توانیم این واقعیت را توضیح دهیم؟
بسته شد
هر چه را که ذهن بتواند تصور کند، قدرت خلق آن را هم دارد!
بسته شد
چرا باید فردی اشتباه کند و سپس، به‌قدری احمق باشد که هر روز آن اشتباه را تکرار کند؟ پاسخ: چون به اهمیت موضوع نمی‌اندیشد!
بسته شد
در قفسهٔ کتابخانه‌های عمومی، هزاران کتاب، منتظر خوانده شدن هستند! برای افرادی که می‌خواهند در سطحی بالاتر از مردم معمولی باشند، مطالعه، امری ضروری است. نباید اجازه دهیم بین ما و کتابی که می‌تواند زندگی‌مان را تغییر می‌دهد، چیزی فاصله اندازد!
بسته شد
به قول مولانا، در هر راحتی و فرار از سختی‌ای، آفت شکست وجود دارد، و اگر به‌طور مداوم راحت هستید و در پی کسب و کار، به سختی نمی‌افتید، آگاه باشید که بیش از یک مردهٔ متحرک نیستید
بسته شد
اگر نسبت به خود، احساس بهتری پیدا نمی‌کنیم، دلیل ساده‌ای دارد، چون شناختی واقعی از خود نداریم! اگر خود را به‌درستی بشناسیم، یعنی نقاط قوت، توانایی‌ها، منابع، عمق احساس، حس شوخ‌طبعی و دستاوردهای منحصربه فردمان را تشخیص دهیم، دیگر برای ساختن آینده‌ای بهتر، هرگز به توانایی‌های‌مان شک نخواهیم کرد!
بسته شد
اگر با افسوس‌های گذشته و نگرانی‌های زمان حال، ذهن‌مان را پر کنیم، ناخودآگاه به‌سمت آینده‌ای حرکت می‌کنیم که خیلی شبیه گذشته‌مان است!
بسته شد
اگر درطی ۹۰ روز گذشته، زحمت خواندن کتابی را به خود نداده‌ایم، این فقدان، به احتمال زیاد لطمهٔ آنی به زندگی ما وارد نمی‌کند و چون بعد از این ۹۰ روز، هیچ فاجعه‌ای برای‌مان اتفاق نمی‌افتد، این اشتباه را برای ۹۰ روز دیگر تکرار می‌کنیم و به همین منوال ادامه می‌دهیم. چرا؟ چون به نظر نمی‌رسد که اهمیتی داشته باشد، و خطر بزرگ همین‌جاست زیرا، درک نکردن اهمیت کتاب خواندن، بسیار بدتر است از کتاب نخواندن!
بسته شد
بیش‌تر مردان و زنانی که دستاوردهایی در زندگی‌شان دارند، دارای دفتر خاطرات هستند و به‌طور مکرر، آن را مرور می‌کنند. این دفتر، طبیعت دوم آن‌هاست زیرا، گویی به‌طور ذاتی می‌دانند: زندگی‌ای که ارزش زیستن داشته باشد، ارزش مستند شدن را هم دارد! در واقع، یکی از دلایل موفقیت اکثر این افراد، عادت نوشتن و ثبت وقایع روزانه است.
بسته شد
متأسفانه، چون شناسایی و پاک کردن تمام اطلاعات نادرست از رایانهٔ ذهنی‌مان ناممکن است، تنها راه تغییر عادات فکری، وارد کردن اطلاعات جدید می‌باشد.
majid
همهٔ ما به تصمیم‌گیری‌هایی ادامه می‌دهیم که ظاهراً بر مبنای ارزش‌های‌مان است، حتی اگر این تصمیم‌ها ما را به‌سوی موفقیتی حتمی و یا شکستی قطعی سوق دهند. این تصمیم‌ها در نتیجهٔ اطلاعاتی است که طی سال‌های عمرمان، برای ساخت حکمت شخصی‌مان جمع‌آوری کرده‌ایم. هرگاه که برای یافتن حکمت شخصی تلاش کنیم، علم آن نیز به‌طرف ما می‌آید
صبح
«برای بیش‌تر داشتن، نخست باید بیش‌تر شویم (بیش‌تر رشد کنیم.)»
صبح
برای تأثیرگذاری بیش‌تر، باید همیشه به این کاست‌ها گوش داد. پیام‌های آن‌ها باید بارها شنیده شوند تا برای اثرگذاری، زمان کافی داشته باشند. تکرار، مادر مهارت‌هاست.
بسته شد
تصمیم‌ها و انتخاب‌هایی که بر اساس دانش ما شکل می‌گیرند، نگرش‌مان را می‌سازند. فرد نقاشی را تصور کنید که می‌خواهد شاهکاری خلق کند، اما روی پالت خود، رنگ کمی دارد. شاید او به خلق یک شاهکار تمایل داشته باشد اما، برای خلق یک شاهکار واقعی، تنوع رنگ‌ها در اختیارش نیست! و این موضوع، درست مانند اتفاقی است که برای انسانی با دانش محدود رخ می‌دهد؛ چنین فردی برای ایجاد یک تصویر کامل، فاقد «رنگ‌های ذهنی» است!
بسته شد
 یکی از مهم‌ترین نشانه‌های رهبری، برقراری ارتباط مؤثر است. یادگیری این‌که چه بگوییم، فقط زمانی حاصل می‌شود که بیاموزیم چطور گوش کنیم. هنر گوش دادن، فرصتی است برای افزودن بر دانش و ارزش‌های ما. از سوی دیگر، فرآیند صحبت کردن، به نمایش گذاشتن تمام، و یا گوشه‌هایی از چیزهایی است که قبلاً آموخته‌ایم. قبل از هر چیز، ما باید هنر گوش دادن را کاملاً بیاموزیم تا کلماتی که بر زبان می‌آوریم، برای دیگران ارزشمند باشد.
بسته شد
وارد کردن افراد نادرست به زندگی، کار آسانی است، چون این افراد، آن‌قدر وقت اضافی دارند تا وقت دیگران را بگیرند! و با کمال تعجب، طلبکار هم هستند که ما این همه وقت برای شما گذاشته‌ایم!! به همین دلیل، باید بیش‌تر مراقب باشیم تا در حلقهٔ تأثیرات آن‌ها گرفتار نشویم! ما باید دائماً اطمینان حاصل کنیم که صداهای تأثیرات اشتباه، به باغ فرصت‌های‌مان حمله‌ور نشوند و بذرهای منفی و شک را در آن نکارند!
بسته شد
امیدوارم افرادی که در جمع ما هستند، بیش‌ترین توانایی‌شان، ارائهٔ نامحدود جوک و لطیفه و نظریات و مسائل منحرف نباشد! افرادی‌که هر روز با ما در تماس هستند و ما را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند، باید الهام‌بخش ما باشند، نه این‌که با بدبینی، گله و شکایت، و یا تمسخر دیگران، بذر شک و مخالفت را در ذهن ما بکارند! در چنین شرایطی، حفظ نگرش مثبت در رویارویی با چالش‌ها، بسیار دشوار است.
بسته شد
افرادی که در جست‌وجوی زندگی بهتری هستند، باید مدام این سه سؤال اساسی را از خود بپرسند: سؤال ۱: چه نوع افرادی در اطراف من هستند؟
بسته شد
منبع اصلی میزان دانایی و احساس ما، افرادی‌اند که برای معاشرت انتخاب می‌کنیم
بسته شد

حجم

۱۱۹٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

حجم

۱۱۹٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

قیمت:
۶۹,۹۰۰
۲۰,۹۷۰
۷۰%
تومان