کتاب اصول موفقیت
خواندن نظراتمعرفی کتاب اصول موفقیت
«وقتی انسان به هر دلیلی فرصت هدایت یک زندگی خارقالعاده را دارد، حق ندارد آن را برای خودش نگه دارد.»
ژاک-ایوز گوستا، کاوشگر زیرآب و فیلمساز افسانهای.
نویسنده کتاب اصول موفقیت، جک کنفیلد از آن دسته آدمهایی است که واقعا در مسیر چیزهایی که دوست داشته تلاش کرده و حالا هم به مقداری از آنها رسیده است اما قاعدتا نه همه آنها!!
او از فروش و معلمی کردن و آموزش به معلمها و نویسندگی در کارنامهاش دارد تا صدها بار زمین خوردن به حدی که وقتی برای کتاب معروفش (سوپ جوجه برای روح) بیش از ۱۴۴ ناشر، کتابش را افتضاح تلقی کردند و از چاپ کتابش صرف نظر کردند اما به قول خودش: باز هم باید جلوتر رفت.
بیشک جک کنفیلد از بهترینهای دنیا در حوزهٔ موّفقیّت و تغییر است که احتمالاً خودتان میدانید، ولی اگر بر حسب یک اتّفاق خوب یا یک هدیهٔ هوشمندانه کتاب به دستتان رسیده، از شما میخواهیم اوّل از خدا به خاطر این که به هر نحوی این کتاب را در دست دارید تشکر کنید و سپس از گوگل که به شما اجازهٔ یک جستجوی ساده و سریع را دربارهٔ آقای نویسنده میدهد. مطمئنم که ایمان میآورید.
یک دفتر تهیّه کنید و کنار کتابتان با چندتا خودکار و مداد و مارکر بگذارید. اصول موّفقیّت دقیقاً یک کلاس درس است. نکات را هایلایت کنید، تمرینات جک را هرچقدر که سخت و ناممکن به نظر میرسند، انجام دهید و قدم به قدم خواهید دید که زندگی صدها بار ارزشش از آنچه فکر میکردید بیشتر است.
جک کنفیلد در شش بخش این کتاب ۶۷ اصل بزرگ موفقیت را در زمینههای فردی، اجتماعی، مالی و در نهایت موفقیت در عصر دیجیتال در اختیار شما میگذارد.
دقت کنید که این کتاب مجموعهای از ایده ها نیست بلکه گنجینه ای از اصول است. اصولی جاویدان که بیشتر مردان و زنان موفق نیا آنها را در زندگی خود به کار گرفتهاند.
قانون موفقیت
جادوی فکر بزرگدیوید شوارتز
بخواهید تا اجابت شودایستر هیکس
جاده موفقیتناپلئون هیل
دانش ثروتمند شدنوالاس د. واتلز
رهبری عملگرا؛ تسخیر قلوب، اذهان و فتح مسابقات با همراهی کریس بردی و مایک فوردکارلو آنچلوتی
تمرین های قدرتمند برای افزایش اعتماد به نفس
مبانی موفقیتجک کنفیلد
قدرت تمرکزعباس چینی
سوپ جوجه برای روح (مثبت فکر کن)جک کنفیلد
درود بر خودمجلال طحان
سلام عرض ادب ، دوستانه عرض میکنم ، این قیمت بسیار زیاد است یک سوم قیمت+ ۲ درصد کل باید باشه ، وگرنه دلیلی برای خرید کتاب های الکترونیکی چه از اینجا یا هرجای دیگ وجود نداره .
گران
چرا اینقدر قیمتش بالاست؟۴۰ هزار تومن؟ خیلی عجیبه این قیمت!!!!
با سلام و عرض خسته نباشید. قیمت کتاب خیلی گرونه کاش ارزون بود قصد خرید داشتم
کتاب خوبیه و اون یک ستاره بخاطر قیمت بالایی که برای این کتاب گذاشتید،اینطوری که نسخه ی چاپیشو میخریم
قیمت نسخ الکترونیکی کتب حداقل باید نصف نسخ چاپی باشه
قیمت خیلی بالاست ارزش خریدن نداره
عالیییییییییییییییییی
عالیه
نکته ای بخوام خدمتتون عرض کنم راجب این کتاب ،مختصر و مفید هر اصل را توضیح دادندو به صورت کاربری در اختیار خواننده قرار دادند به نظر من اگر فقط یک نکته هم جالب توجه باشه و عمل بشه واقعا